به گزارش ایرنا، مریم بیدخام روز پنجشنبه در نشست کمیته فرهنگی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی با بیان اینکه تنها راه پیشگیری و مقابله با آسیبهای اجتماعی مردمی کردن آن است، افزود: یکی از رویکردهای اصلی در کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی برنامههای مبتنی بر مشارکت اجتماعی، تقویت پیوندهای اجتماعی و همیاری اجتماعی است و در این راستا آموزش و توانمندسازی و ساکنین محلات کم برخوردار نقش اصلی را ایفا میکند.
بیدخام اظهار امیدواری کرد با تقویت رویکردهای پیشگیری و برنامهها و اقدامات اجتماع محور در سطح محلات بتوان بیش از گذشته در کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی گام برداشت.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین با اشاره به ظرفیتهای تشکل های مردم نهاد،گروههای جهادی و بسیج محلات در کمک به حل مشکلات اجتماعی،تاکید کرد: دستگاه های دولتی به تنهایی قادر به مقابله با آسیبهای اجتماعی و آثار مخرب آن نیستند بنابراین بهره مندی از ظرفیت تشکلهای مردمی و شناسایی افراد تاثیرگذار در این حوزه میتواند در ایجاد شرایط مطلوب تاثیرگذار باشد.
این مسوول تصریح کرد: به طور حتم هر مقدار که دستگاههای دولتی با پرهیز از موازی کاری و پراکنده کاریدر کنار تشکلهای مردمی قرار بگیرند شاهد اقدامات ثمربخش تر در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی خواهیم بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ابلاغ اعتبارات حوزه پیشگیری از اعتیاد اشاره کرد و اظهار داشت : اعتباری در حدود یک میلیارد تومان به منظور اقدامات پیشگیرانه ، آموزشی ، مراقبتهای پس از بهبودی و همچنین ارائه خدمات بهداشتی به دستگاههای دادگستری و علوم پزشکی استان ابلاغ شده است که انتظار می رود اعتبار مذکور در چارچوب وظایف تکلیفی و در راستای پیشگیری و مقابله با اعتیاد به شکل مناسب هزینه شود.
بیدخام با تاکید بر تمرکز زدایی و ارائه برنامه های حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در تمامی شهرستانهای استان،گفت: به منظور رصد وضعیت موجود و اقدامات پیشگیرانه جلسات کمیته فرهنگی و پیشگیری در شهرستانها و با حضور فرمانداران تابعه باید برگزار شود.