رئیس اداره آموزش دوره دوم متوسطه آذربایجانشرقی روز پنجشنبه در آیین تجلیل از نفرات برتر کنکور هشترود اظهار داشت: امسال ۵۰ درصد سوالات کنکور ۱۴۰۱ از دروس پایه دوازدهم خواهد بود.
«ناصر تاریزاده» از دانشآموزان پایه دوازدهم خواست برای موفقیت در کنکور ۱۴۰۱ علاوه بر مطالعه دروس پایههای دهم و یازدهم، دروس پایه دوازدهم را با دقت مطالعه کنند.
وی با بیان اینکه در کنکور پیشرو ۴۰ درصد شرط معدل پایه دوازدهم ملاک است، به برنامهریزی دروس مطابق با سند تحول بنیادین نیز تاکید کرد.
تاریزاده اضافه کرد: هدایت تحصیلی درست و منطقی دانشآموزان باید بر اساس استعداد آنان باشد و سعی شود دانشآموزان به سمت کارآفرینی و مهارتآموزی هدایت شوند.
وی آگاهسازی خانوادهها در هدایت تحصیلی دانشآموزان را تأثیرگذار دانست و بیان کرد: هدایت تحصیلی به معنای راهنمایی و مشخص کردن یک مسیر برای ادامه تحصیل در رشتههای مختلف است تا بر اساس آن دانشآموزان بتوانند به صورت آگاهانه شاخه و رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند.
وی از یک و نیم برابر شدن تعداد قبولی کنکور در هشترود خبر داد و افزود: سال گذشته ۱۰ نفر رتبه زیر سه هزار داشتند اما امسال این رقم به ۲۵ نفر رسیده است.
فرماندار هشترود هم با بیان اینکه نخبگان باید به زادگاه خود حس تعلق داشته باشند، افزود: از نخبگان هشترودی دعوت میکنم تا برای ادای دین خود به زادگاهشان کمر همت ببندند.
امین امینیان از رتبههای برتر کنکور سال ۱۴۰۰ خواست تا چراغ راه و الگوی دیگران باشند و تجربههای خود را به دیگران منتقل کنند.
رئیس شورای آموزش و پرورش هشترود در ادامه بر تقویت فرهنگ تلاش بین دانشآموزان تأکید و خاطرنشان کرد: کارشناسان و مشاوران آموزش و پرورش باید برنامه هدایت تحصیلی دانشآموزان را بر پایه اسناد بالادستی نظیر سند چشم انداز توسعه شهرستان و آمایش پیش ببرند.
«امینیان» علاقه، تلاش و پشتکار در سایه ایمان به خدا، خودباوری، به دست آوردن شأن و منزلت خاص در جامعه، داشتن مشاور خوب و برنامهریزی مناسب را از عوامل مهم برای رسیدن به موفقیتهای بزرگ دانست.
وی در ادامه ایجاد رشتههای مختلف کارشناسی ارشد در دانشگاههای هشترود به ویژه رشتههای مرتبط با کشاورزی را نیز خواستار شد.
فرماندار هشترود از مسئولان آموزشی استان نیز خواست ایجاد هنرستانهای فنی و حرفهای و شبانهروزی و کشاورزی در هشترود و نظرکهریزی را مورد بررسی قرار دهند.
به گفته «امینیان» هشترود یک منطقه کشاورزیمحور بوده و ایجاد رشتههای مهندسی و علوم کشاورزی چه در هنرستانها و چه در دانشگاههای این شهرستان ضروری است.