به گزارش ایرنا، ژیلا یزدانی روز جمعه در نشستی که با خبرنگاران در فضای مجازی برگزار شد، اظهار داشت: صدور پروانه استاندارد حلال برای هر محصولی با در نظر گرفتن آیتمهای تعیین شده و از روی چک لیست صادر شده از سازمان ملی استاندارد ایران انجام میشود و این مهم برای هر نوع محصولی متفاوت است.
وی افزود: طی جلسه کمیته علائم که با حضور نماینده ولی فقیه و ناظر بر امور حلال سازمان ملی استاندارد و کارشناسان امور اسلامی حلال اداره کل برگزار شد، پروانه کاربرد نشان حلال برای فراورده های آدامس و لواشک واحد تولیدی سقز سازی کردستان با توجه به شرایط مناسب واحد تولیدی صادر شد.
مدیرکل استاندارد استان کردستان با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور و هماهنگ کننده میان دستگاههای اجرایی کشور در حوزه تجارت و محصولات حلال است، گفت: واحدهای تولیدی به ویژه واحدهای صادرات محور برای دریافت استاندارد حلال میتوانند به اداره کل استاندارد استان مراجعه کنند.
یزدانی یادآور شد: پیش از این پروانه استاندارد حلال برای قارچ کشت اورامان سبز و گوشت مرغ کشتارگاه مرغ بالداران زاگرس سنندج هم صادر شده بود و اینگونه تعداد پروانه های استاندارد حلال در استان به سه پروانه رسیده است.
در حال حاضر ۴۲۰ واحد تولیدی کردستان با ۸۰۰ فرآورده زیر پوشش استاندارد قرار دارد.