کرمان - ایرنا - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان با تاکید بر اینکه با شیوع کرونا بسیاری از تاسیسات گردشگری استان و کشور غیرفعال یا نیمه فعال شدند اظهار داشت: این مساله خروج بسیاری از افراد باتجربه و دارای سابقه کار بالا از صنعت گردشگری استان کرمان را به دنبال داشت.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی این اداره کل، فریدون فعالی در دیدار اعضای هیات مدیره جامعه حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی استان کرمان افزود: حدود ۱۴۰ دفتر خدمات مسافرتی در استان مجوز فعالیت دارند که بحران کرونا از لحاظ اقتصادی به ۹۰ درصد این دفاتر آسیب جدی وارد کرد.

میل به خروج تور تا ورود گردشگر

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری  و صنایع‌دستی کرمان در ادامه با انتقاد از رویکرد دفاتر خدمات مسافرتی در این استان با بیان اینکه باید در دوران پسا کرونا تراز گردشگری استان کرمان مثبت شود تاکید کرد: آمارها نشان می‌دهد بیشتر دفاتر خدمات مسافرتی بر ورود گردشگر کمتر توجه دارند و تمرکز اغلب آنها بر خروج تور از استان است.

وی همچنین در ادامه با تقدیر از اعضای هیات مدیره سابق انجمن دفاتر خدمات مسافرتی این استان افزود: بدون شک ارتقای انجمن به جامعه حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی استان کرمان سطح انتظارات را افزایش خواهد داد و باید از تجربه پیشکسوتان و افراد صاحبنظر استفاده شود.

فعالی با بیان اینکه دولت سعی بر برون سپاری خدمات و کاهش تصدی‌گری دارد ادامه داد: در آینده نزدیک بخشی از خدمات و وظایف این اداره‌کل به تشکل‌های صنفی واگذار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان سعی دارد با فراهم‌ آوردن بسترهای قانونی و نظارت کامل برفعالیت‌های برون سپاری شده از فعالیت بخش خصوصی حمایت کند.

به گزارش ایرنا مدیران دفاتر خدمات زیارتی استان کرمان هفته گذشته در جلسه‌ای با حضور نماینده میراث‌فرهنگی پس از قرائت اساسنامه و بیان نقطه نظرات نامزدهای انتخابات، ترکیب هیات مدیره و بازرسان اصلی و علی البدل جامعه حرفه‌ای دفاتر خدمات مسافرتی استان را برگزیدند.

در این انتخابات محمد صفوی، مهدی معنویان، حسن آبرون، عباس تهامی و مهدی برهانی‌نژاد به عنوان اعضای اصلی و علی معرفی و منصور محمودآبادی به عنوان اعضای علی البدل هیات مدیره، احمد جزینی‌زاده بازرس اصلی و فریام راد نیز به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.