محمود زحمتکش روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: حوزه توانبخشی شهرستان دامغان به تعداد ۲ هزار و ۳۵۵ پرونده مددجویی، تحت نظارت داشتن ۲ مرکز سالمندان شبانه روزی قمر بنی هاشم و مرکز سالمندان روزانه جهان دیده گان، مرکز نگهداری بیماران روانی طلوع زندگی، مرکز جامع توانبخشی دختران الزهرا(س)، مرکز توانبخشی پسران توانیابان و مرکز توانبخشی مهرآفرین ویژه معلولان و با ۱۶ نفر در حال ارائه خدمات به جامعه هدف بهزیستی است.
وی ادامه داد: پیشگیری از معلولیت،جلوگیری از پیشرفت معلولیت، ارتقا سطح افکار عمومی نسبت به معلولان و معلولیت، سعی در خودکفایی معلول و قادرسازی آنان در برخورد با مشکلات، تطابق زندگی آنها با جامعه، ارائه تسهیلات و خدمات شهری مناسب جهت استفاده این افراد، از مهمترین اهداف بهزیستی در راستای حمایت از معلولان است.
زحمتکش تصریح کرد: یکهزار و ۶۴۱ نفر در حوزه توانبخشی مستمریبگیر بهزیستی در دامغان هستند که مستمری ماهیانه خود را به صورت منظم دریافت میکنند.
وی افزود: کمک به تامین وسائل کمکی و اندام های مصنوعی، کمک به رفت و آمد معلولان، تامین وسائل کمک توانبخشی، ارائه کمک هزینه درمان و تحصیل، کمکخرید خدمات توانپزشکی، ارائه کمک هزینه کاشت حلزون، و ارتقای گسترش امور هنری درمانی، از دیگر خدمات ارائهشده توسط بهزیستی به معلولان است.
رییس اداره بهزیستی شهرستان دامغان گفت: هشتم الی ۱۴ آذرماه به نام هفته جهانی معلولان نامگذاری شده است که برنامههای این هفته، امسال با شعار پیش به سوی دنیایی فراگیر، دسترس پذیر و پایدار بعد از بیماری کرونا با راهبرد و مشارکت افراد دارای معلولیت پیگیری شد.
به گزارش ایرنا، از تعداد ۲ هزار و ۳۵۵ پرونده مددجویی، ۲۷۰ پرونده بینایی، ۹۲۸ پرونده جسمی و حرکتی، ۲۷۳ پرونده بیماران روان، ۵۲۸ پرونده بیماران ذهنی، ۳۲۰ پرونده شنوایی، و ۳۶ پرونده در بیماریهای صوتی در دامغان تشکیل شد.
در حوزه مشارکتهای مردمی در سال ۹۹ و با وجود شیوع ویروس کرونا و پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری، با هماهنگی موسسات خیریه، ۲ هزار و ۹۷۱ بسته سبد مواد غذایی به ارزش هربسته ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تهیه و بین مددجویان شهرستان توزیع شد.