محمود سیجانی روز چهارشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: این میزان تولید وسایل نقلیه یاد شده در واحدهای صنعتی قم در حالی صورت میگیرد که بر اساس برنامهریزی انجام شده تعهد استان در این بخش ۵۰۰ دستگاه تا پایان سال بودهاست و اکنون سطح تولید در این بخش فراتر از برنامه، پیش میرود.
وی افزود: وجود واحدهای صنعتی فعال در زمینه قطعهسازی، ظرفیت خوبی برای فعالیت صنعت قم در زمینه خودرو سازی ایجاد کردهاست که با حضور سرمایهگذاران و فراهم شدن شرایط لازم، میتوان آن را به یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی استان تبدیل کرد.
وی ادامه داد: صنعت خودروسازی به دلیل داشتن زنجیره تولید گسترده و متنوع در حوزههای مختلف، ظرفیت ایجاد فرصتهای متعدد شغلی را دارد و محصولات تولید شده در این بخش به دلیل نیاز بازار با وضعیت فروش مناسبی مواجهخواهد شد.
سیجانی در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: شهرکهای صنعتی قم به دلیل برخورداری از امکانات زیرساختی لازم، حضور دانشآموختگان رشتههای فنی و مهندسی و همچنین امکان استفاده از نیروی انسانی ماهر در استان، برای استقرار صنایع پیشرفته ظرفیت مناسبی دارد.
وی تاکید کرد: پیادهسازی برنامههای صنعتی درقم نیازمند توجه به وضعیت محیط زیست استان و به کارگیری روشهای نوین برای حفظ طبیعت با وجود انجام فعالیتهای تولیدی است و به همین منظور از استقرار صنایع پیشرفته در استان استقبال میکنیم.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم حدود ۸۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شدهاست.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.