ارومیه- ایرنا- استاندار آذربایجان غربی با اشاره به لزوم توجه به رونق تولید و رفع مشکلات آن در همه زمینه ها، گفت: نگاه ویژه به بازاریابی بین المللی باید در این حوزه حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، محمدصادق معتمدیان روز یکشنبه در بازدید از واحدهای تولیدی آذربایجان غربی که در قالب "یکشنبه های رفع موانع تولید" در ارومیه برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از مهمترین بازارهای هدف تولیدات استان می تواند شمال عراق باشد، افزود: باید برای رسیدن به این بازار مهم، بازاریابی مناسبی صورت گیرد.

وی پس از بازدید از کارخانه فرد آذربایجان " زمزم" ارومیه در نشستی با مسوولان این واحد و مدیران صنعتی و خدمات رسان آذربایجان غربی، اضافه کرد: این واحد تولیدی و واحدهای مشابه باید ظرفیت های صادراتی خود را شناسایی کرده و به صورت مدون در اختیار مسوولان قرار دهند تا در رایزنی های بین المللی استفاده شود.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به سفر آتی مدیریت ارشد استان با همراهی مدیران و فعالان صنعتی و تجاری به شمال عراق، بیان کرد: در این سفر می‌توان برای صادرات به این منطقه رایزنی های قابل توجهی انجام داد.

 معتمدیان با ابراز خرسندی از وضعیت مناسب این واحد تولیدی، ورود نقدینگی مربوط به تولیدات این گونه واحدها به استان را بسیار مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: باید منابع برای این استان جذب شود و تولیدکنندگانی که در استان های دیگر دفتر مالی دارند و همچنین بانک ها در این خصوص باید اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی تاکید کرد: منابع مالی بانک های آذربایجان غربی نیز محدود است و به همین علت، نقدینگی در استان با محدودیت مواجه می‌شود که برای رفع این تنگنا، همه ما باید تلاش کنیم.

در این نشست ایرج تجویدی مدیرعامل شرکت فرد آذربایجان به مشکل دفع پساب این واحد اشاره کرد و گفت: این دفع با اعتراض کشاورزان پیرامون این کارخانه مواجه شده و در صدد هستیم این مشکل را برطرف کنیم.

در پاسخ به این خواسته مدیرعامل شرکت فرد آذربایجان، استاندار آذربایجان غربی دستور رسیدگی سریع با حضور همه نهادهای مسوول و واحدهای تولیدی دخیل در این خصوص را صادر کرد.

معتمدیان پس از آن، به سراغ یک کارخانه راکد در جاده ارومیه - اشنویه رفت، این کارخانه که برای تولید کاغذ طراحی شده بود، با وجود نصب بخشی از دستگاه های تولیدی، راکد مانده بود.

در این بازدید مهدی مهرمحمدی مدیرعامل این کارخانه گفت: مشکل اصلی این واحد، تامین برق و گاز برای انجام تولید است که امیدواریم با مساعدت استاندار آذربایجان غربی این مشکل حل شود.

استاندار آذربایجان غربی نیز که با پیشینه ذهنی به این مرکز رفته بود، از مدیران عامل شرکت گاز و برق استان خواست تا این مشکل را بررسی و رفع کنند.

مدیران عامل این ۲ شرکت هم با اشاره به اینکه حل این مشکل به مقدماتی از سوی مدیر کارخانه نیاز دارد، قول دادند که در سریع ترین زمان ممکن این مشکلات را حل کنند.

مدیرعامل کارخانه کاغذسازی هم با ابراز خرسندی از این دستور استاندار آذربایجان غربی و همراهی مدیران عامل شرکت های گاز و برق استان، گفت: در صورت احداث کامل این واحد، روزانه ۲۰۰ تن تولید خواهیم داشت و علاوه بر اشتغال مستقیم ۲۵۰ نفری، هزار و ۵۰۰ نفر از جمله تمامی ضایعاتی های شهر ارومیه به صورت غیرمستقیم با ما همکاری خواهند کرد.

مهرمحمدی اظهار امیدواری کرد که در صورت تحقق وعده مدیران عامل شرکت های برق و گاز، مهر سال آینده این واحد به بهره برداری برسد.

استاندار آذربایجان غربی سپس به کارخانه اروم نارین که تولیدکننده مارک "شادلی" است، رفت و از خط تولید این واحد تولیدی بازدید کرد.

در این بازدید، شمس مولوی مدیرعامل این کارخانه ضمن قدردانی از بازدید استاندار آذربایجان غربی، یکی از مشکلات این کارخانه را قطع شدن خطوط مخابراتی آن به علت سرقت کابل ها عنوان کرد.

معتمدیان به محض شنیدن این خبر، از نداشتن ارتباط فیبرنوری در برخی واحدهای تولیدی از جمله اروم نارین ابراز نارضایتی کرد و فی المجلس با چنگیز نوری مدیر شرکت مخابرات آذربایجان غربی تماس گرفت.

استاندار آذربایجان غربی در این تماس تلفنی، از مدیر شرکت مخابرات آذربایجان غربی خواست که در سریع ترین زمان ممکن فیبر نوری را به همه واحدهای تولیدی اختصاص دهد.

البته مشکل دیگر این واحد هم نظیر کارخانه فرد آذربایجان، مشکل پساب تولیدی بود که استاندار آذربایجان غربی باز هم بر راه حل جامع برای این مشکل تاکید کرد؛ اروم نارین و فرد آذربایجان واحدهای تولیدی کنار هم در جاده اشنویه – ارومیه هستند.

پس از این سه بازدید استاندار آذربایجان غربی گفت و گوی کوتاهی نیز با خبرنگاران داشت؛ معتمدیان در این مصاحبه حرکت در مسیر تحقق شعار سال را یکی از مهمترین اهداف این بازدیدها دانست و گفت: این، دومین هفته ای است که بازدیدهای میدانی خود را انجام داده ایم.

وی اضافه کرد: امروز، سه واحد را مورد بازدید قرار دادیم و از نزدیک در جریان مشکلات و موانع تولیدکنندگان قرار گرفتیم.

وی بیان کرد: عمده مشکلات این واحدها، زیرساختی شامل تامین گاز، برق و مشکلاتی در تامین آب و همچنین مسائل زیست محیطی بود که با حضور مدیران مرتبط همفکری و دستورات لازم صادر شد.

استاندار آذربایجان غربی تاکید کرد: مصوبات این بازدید، به صورت دقیق از طریق معاونت اقتصادی استانداری، مورد پیگیری قرار می گیرد که در زمان مقرر اجرایی شود.