به گزارش ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز دوشنبه در جریان بازدید از کارخانه صنایع غذایی سحر، اظهار داشت: بخش زیادی از واحدهای تولیدی در تملک بانکها قرار گرفته و بلااستفاده و تعطیل ماندهاند که فعال سازی این واحدها بسیار مهم و ضروری است.
وی از مدیران سیستم بانکی استان همدان خواست که در تعاملی سازنده با صنایع موفق استان مشارکت کرده و صنایع تملیکی را وارد چرخه تولید کنند.
استاندار همدان همچنین به مدیران و روسای دستگاه های اجرایی و بانکها استان گفت که باید رویکرد توسعه محور داشته باشید تا تولید در استان مانا و جاودان بماند.
قاسمی فرزاد همچنین توسعه صنایع تبدیلی را با توجه به حجم گسترده تولید محصولات کشاورزی ضروری دانست و تصریح کرد: به موازات تقویت این بخش باید توسعه کشت گلخانه ای را نیز در استان همدان به صورت جدی در دستور کار قرار دهیم.
وی کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری تولید را از جمله مزایای کشتهای گلخانه ای ذکر کرد و گفت: تولیدات گلخانه ای استان همدان باید در کارخانه های صنایع تبدیلی موجود فراوری و صاحب ارزش افزوده شود.
مدیرعامل شرکت تولیدی سحر نیز دراین بازدید گفت: این مجموعه 30 سال پیش با ۱۳ نفر راه اندازی شد و امروز هزار و ۶۵۰ نفر در آن مشغول بکار هستند.
«مسعود توتونچی» با اشاره به فعالیت ۱۰ شرکت زیرمجموعه هلدینگ سحر، افزود: سالانه ۱۰۰ هزار تن محصول کشاورزی در این مجموعه تولیدی خریداری و فراوری میشود.
به گفته وی، بخش قابل توجهی از محصولات این شرکت به کشورهای خارجی از جمله کانادا، انگلستان، هلند، آلمان، عراق، روسیه، استرالیا و افریقا صادر می شود.
به گزارش ایرنا، استاندار همدان به همراه جمعی از مدیران اقتصادی امروز از چند واحد صنعتی و تولیدی استان مستقر در شهرک صنعتی همدان بازدید کرد.