سیدجواد حسینی روز دوشنبه در گردهمایی روز جهانی معلولان در سالن ورزشی مجتمع معلولین شهید فیاضبخش افزود: با همت خیران در ۲ سال گذشته در قالب نهضت "از خشت تا بهشت"، طرح اجرای ۲۰۰ مدرسه استثنایی در کشور کلنگزنی و یا افتتاح شده است.
وی ادامه داد: این امر منجر به افزایش ۱.۵ متر مربع سرانه فضای آموزشی در آموزش و پرورش استثنایی استانها و ۲.۵ متر مربع در مناطق محروم کشور شده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: به این ترتیب می توان گفت که نیکوکاران بیش از ۷۰ درصد فضاهای آموزشی آموزش و پرورش استثنایی را با همت خود ساختهاند.
حسینی ادامه داد: همچنین در قالب نهضت "توان افزایی" برای تامین ۱۰۵ قلم تجهیزات آموزشی و توانبخشی ۷۰ هزار دانش آموز استثنایی در آموزش و پرورش استثنایی، پارسال خیران ۱۴۵ میلیارد تومان به این حوزه کمک کردند.
وی با اشاره به اینکه خیران و نیکوکاران مردمی این حوزه در ایام شیوع کرونا نیز بیش از ۳۶۱ هزار دستگاه تبلت و گوشی هوشمند برای دانش آموزان مناطق کم برخوردار تامین کردند، ادامه داد: بیش از ۳۰ هزار تبلت و گوشی هوشمند از این تعداد به دانش آموزان کم برخوردار استثنایی اهدا شده است.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهار کرد: جامعه دوستدار انسان، جامعهای است که عادلانه، فراگیر، در دسترس، بدون خطر و عاری از آلودگیها است و یکی از مشخصههای جدی این جامعه وجود دوستداران کتاب، کودک و معلول است.
در پایان این مراسم از ۵۰۰ دانش آموز با نیازهای ویژه برگزیده در مسابقات مختلف استانی و ملی قدردانی شد.
استان خراسان رضوی ۱۹ هزار دانش آموز با نیازهای ویژه و سه هزار کادر آموزشی در این بخش دارد که وظیفه تعلیم، تربیت و توانبخشی این دانشآموزان را برعهده دارند.