امیر میمنت آبادی روز دوشنبه در حاشیه برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزارهای موبایل در سنندج در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این سازمان چند طرح ویژه را در سال ۱۴۰۱ دنبال می کند که یکی از آنها طرح کهاد مهارتی است بر اساس این طرح، با همکاری دانشگاهها حدود ۱۸ واحد برای دانشجویانی که نیاز به فرا گرفتن یک مهارت دارند، آموزش های تخصصی لازم ارائه می شود.
وی افزود: درصدد هستیم پروژههای دستگاههای اجرایی پیوست مهارتی داشته باشند و زمانی که به نیروهای تخصصی نیاز دارند نیروهای این سازمان نیاز آموزشی پروژه را تامین کنند این مساله هم باعث افزایش کیفیت اجرای پروژه می شود و هم به اعتبارات سازمان فنی و حرفه ای کمک خواهد کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور ادامه داد: اعتبارات سازمان آموزش فنی و حرفه ای با وجود ظرفیت بالای این نهاد، چه در بخش جاری و هزینههای نیروی انسانی و چه در بخش زیرساخت ها و اعتبارات تملک سرمایه ای، پایین است که هم از سازمان برنامه و بودجه و هم نمایندگان مجلس این درخواست را داریم در جهت تامین و تجهیز مراکز آموزش فنی و حرفه ای و فراهم کردن اعتبارات نیروی انسانی و زیرساخت ها، توجه ویژه ای را در سال ۱۴۰۱ به این سازمان داشته باشند.
میمنت آبادی اضافه کرد: تمرکز اصلی این سازمان تقویت بخش غیردولتی و آموزشهای غیردولتی است در این زمینه از محل اعتبارات تبصره ۱۸ قانون بودجه، ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای این منظور در نظر گرفته شده که در چهار رشته صنعت، کشاورزی، خدمات و روستایی هزینه می شود.
وی با اشاره به اینکه سازمان آموزش فنی و حرفهای متولی آموزش های غیررسمی در کشور است، افزود: در استان کردستان ۱۶ مرکز آموزش دولتی و غیردولتی وجود دارد این سازمان در بخش غیردولتی در قالب آموزشگاههای آزاد و مراکز جوار کارگاهی و در بخش دولتی از طریق مراکز دولتی و مربیان حق التدریس فعالیت دارد.
نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزارهای موبایل از ۱۴ تا ۱۸ آذر در شهر سنندج در حال برگزاری است و ۲۰ تیم از ۱۰ استان کشور در این رقابتها حضور دارند.
ایران از سال ۱۳۵۴ با هدف ارتقا مهارت صنعتگران جوان به عضویت سازمان جهانی فنی و حرفه ای درآمد و پس از وقفه ای ۲۲ ساله، با تصویب مجلس از سال ۲۰۰۰ باز هم به این سازمان ملحق شد.