رضا عزتی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای راه اندازی طرحهای اشتغال زایی زودبازده در سطح روستاها در این مدت تاکنون بالغ بر هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
وی ادامه داد: طرح اشتغالزایی بنیاد برکت از طریق مجریان و تسهیل گران بومی معرفی و ثبت شده و برای هر شغل از ۵۰۰ میلیون ریال تا پنج میلیارد ریال با بهره چهار درصد پرداخت شده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در آذربایجانغربی اظهار داشت: پیگیری طرح های اجرایی نیز تا مدت سه سال توسط بنیاد برکت رصد شده و همراه آن مشاوره های لازم و همچنین حمایت های کافی از سرمایه گذار انجام خواهد شد.
عزتی با بیان اینکه برای ارائه تسهیلات این بنیاد لزومی بر مجوز و روال سخت اداری ندارد، تاکید کرد: با همکاری دستگاههای اجرایی و کمک دهیاران، روستاهای واجد شرایط پرداخت تسهیلات شناسایی و نسبت به پرونده سازی، معرفی طرح و پرداخت تسهیلات اقدام میشود.
وی با اشاره به اینکه رسالت اصلی بنیاد برکت اعطای تسهیلات کم بهره برای طرحهای اشتغالزایی است، گفت: این طرح ها با هدف محرومیت زدایی، اشتغالزایی جوانان و کمک به معیشت و تولید در روستاهای محروم اجرا می شود.
وی به حمایت بنیاد برکت از کسب و کار و تولید روستایی اشاره کرد و افزود: تقویت روستاها به عنوان مولدان اقتصادی میتواند منجر به پویایی اقتصاد کشور، رشد اشتغال و کاهش فقر شود.
به گزارش ایرنا اشتغالزایی پایدار، تولید باکیفیت داخلی، شناسایی بازار مصرف و زمینهسازی صادرات از ویژگیهای اولویتدار در اجرای طرحهای بنیاد برکت به شمار میرود.