«علیرضا مرادی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: بدون شک تنگناهای دولت آنقدر ساده نیست که در یک زمان کوتاه بتوان آنها را کنترل کرد اما به عقیده من مهترین اقدامی که دولت سیزدهم پس از روی کار آمدن انجام داد جلوگیری از افزایش نقدینگی به وسطه اجتناب از چاپ پول بود.
این کارشناس اقتصاد توضیح داد: دولت اعلام کرده که به دنبال فروش اموال مازاد خود به منظور کسری بودجه و تامین مخارج است که این اقدام می تواند برای جلوگیری از چاپ پول و کنترل تورم بسیار مفید باشد.
مرادی افزود: جلوگیری از چاپ پول به منظور کنترل تورم اقدام ارزشمندی بود که دولت سیزدهم در ۱۰۰ روز نخست روی کار آمدن خود انجام داد.
وی در ارتباط با سفرهای رییس جمهوری نیز پیشنهاد داد که بدون شک سفرهای رییس جمهوری به استانها باید قولهای مساعدی به دنبال داشته باشد که این وعدهها برای دولت هزینه در پی خواهد داشت و نیاز به بودجه دارد.
مرادی تورم حاکم در ایران را دارای پوسته سخت توصیف کرد و گفت: شرایطی که در ایران در طول سال های گذشته تجربه کرده باعث شده است که رساندن تورم به زیر ۲۰ درصد بسیار دشوار شود.
وی با اشاره به اینکه برای کنترل قیمت ها باید بر میزان عرضه و تقاضا تاثیر گذاشت، گفت: بدون شک تقاضای مردم برای خرید کالاها کاهش پیدا نمی کند زیرا نیاز جامعه از این رو دولت برای کنترل قیمت ها بیشتر به دنبال افزایش عرضه کالاها در بازار باشد.
وی همچنین سیاست های مقابله با فساد در دولت رییسی را نیز بسیار تاثیر گذار دانست و گفت: دولت باید بر روند ارائه دلار چهار هزار و ۲۰۰ تومانی نظارت ویژه تری داشته باشد تا از صرف بودجه کشور در زمینه خرید کالاهای غیر ضروری جلوگیری شود.