شادی که ۱۹ سال سن دارد و دیپلمه است چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا بیان داشت: از ۹ سالگی به صورت حرفه ای این رشته را آغاز کردم و طی این سال ها توانستم چندین مدال طلا و نقره در سطح کشور کسب کنم.
وی اضافه کرد: اما همیشه به فکر قهرمانی در مسابقات آسیایی، جهانی و پارالمپیک بودم و برای همین هم هیچ وقت دست از تلاش برنداشتم تا اینکه توانستم نخستین مدال را پس از ۵۰ سال برای بدمینتون کشورم کسب کنم.
این دختر افتخارآفرین ادامه داد: عاشق بدمینتون هستم وازکودکی با اشتیاق زیاد نسبت به بدمینتون این رشته را انتخاب کردم.
جهان پناه با بیان اینکه درمدرسه فرزانگان شیراز تحصیل می کردم و در آن زمان سختی های زیادی راتحمل وبرخیلی علایق وسرگرمی های آن دوره چشم بستم گفت: زیرا به محض بازگشت از مدرسه باید فورا آماده می شدم و خودم رابه محل تمرین می رساندم.
وی اضافه کرد: با این حال هیچگاه ازتحصیل هم غافل نشدم و تحصیل و ورزش را هر دو با جدیت دنبال کردم و خوشحالم که با این مدال توانستم برای مردم وکشورم افتخار آفرینی کنم.
دارنده مدال نقره پارآسیا گفت: از پدر و مادر دلسوزم و همچنین مربیانم خانم منیژه سیاه قدردانی می کنم و این مدال ارزشمند را که پس از ۵۰ سال به دست آمد تقدیم به همه کسانی که برایم زحمت کشیدند، می کنم و امیدوارم در ادامه مسیر همچون گذشته پشتیبان و حامی من باشند.
۱۶ مدال رنگارنگ دستاورد ورزشکاران جوان فارس در مسابقات پارآسیایی بحرین
به گزارش ایرنا ورزشکاران شرکت کننده از استان فارس درچهارمین دوره بازیهای پارآسیایی جوانان که در بحرین برگزار شد ۱۶ مدال رنگارنگ کسب کردند و عملکرد خوبی از خود به جای گذاشتند.
در این بازیها ۱۰ ورزشکار از استان فارس شرکت داشتند که حاصل آن ۶ نشان طلا، چهار نقره و ۶ برنز بود.
در پینگ پنگ، امیر حسین حسین پور ۲ نشان طلابر گردن آویخت، ابوالفضل کوه پیما ۲ طلا در پرتاب وزنه و پرتاب نیزه، آرمین صالحی یک طلا در پرتاب وزنه و یک برنز در پرتاب دیسک و نگار قربانی هم ۲ نشان برنز در پرتاب وزنه و نیزه از آن خودکرد، ابوالفضل شریفی در ۱۰۰ متر،پرش طول ،۲۰۰ متر سه نشان برنزگرفت ، نرگس کریمی ۸۰۰ متر و ۴۰۰ متریک طلا و یک نقره از آن خود کرد و ویدا جبارزاده هم مدال نقره گلبال را برگردن آویخت.
همچنین ثنا باقری و شادی جهان پناه نیز ۲ نشان نقره بدمینتون برای فارس به ارمغان آورند.
مربیان استان فارس
همچنین، فاطمه امیرزاده، فاطمه برمشوری، هاشم حاصلی، زهره فرجام به عنوان مربیان دو و میدانی، منیژه سیاه سرمربی تیم ملی پارابدمینتون و حسن پالار مربی بسکتبال با ویلچر از استان فارس در این رقابتها مربیگری کردند.
چهارمین دوره بازیهای پارآسیایی جوانان بحرین از یازدهم لغایت پانزدهم آذرماه با حضور حدود ۸۰۰ ورزشکار در ۹ رشته ورزشی برگزارشد.
کاروان ورزشی ایران با نام مدافعین سلامت و شعار اراده، تلاش، پیروزی با ۱۱۱ ورزشکار در ۹ رشته دو و میدانی، بدمینتون، بوچیا، گلبال، پاراوزنهبرداری، شنا، تنیس روی میز، تکواندو و بسکتبال با ویلچر به چهارمین دوره بازیهای پاراآسیایی جوانان اعزام شده بود.
افتخارات ایران در بازیهای پارآسیایی جوانان
تاکنون سه دوره بازیهای پارآسیایی جوانان در سالهای ۲۰۰۹ در ژاپن، ۲۰۱۳ در مالزی و ۲۰۱۷ در امارات برگزار شده و کاروان اعزامی ایران در ۲۰۰۹ موفق به کسب ۶۸ مدال شامل ۲۶ طلا، ۲۴ نقره و ۱۸ برنز شد و پس از ژاپن در رده دوم ایستاد.
همچنین ورزشکاران ایران در سال ۲۰۱۳ در کوالالامپور با ۲۷ طلا، ۱۳ نقره و ۱۷ برنز و مجموع ۵۷ مدال باز هم پس از ژاپن به مقام دومی رسید و در سال ۲۰۱۷ نیز با ۳۹ طلا، ۴۴ نقره و ۳۵ برنز و مجموع ۱۱۸ مدال باردیگر پس از ژاپن به عنوان دومی بسنده کرد.