به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محسن طرز طلب» روز چهارشنبه در حاشیه مراسم امضای قرار داد احداث هفت واحد نیروگاه مقیاس متوسط با گروه صنعتی مپنا در جمع خبرنگاران، افزود: هفته گذشته روند تامین گاز مورد نیاز نیروگاهها از وضعیت بهتری برخوردار شد.
وی ادامه داد: ذخیره سازی سوخت مایع نیز بیشتر از پارسال صورت گرفته است اما همچنان این نگرانی وجود داردکه با افزایش مصرف گاز در بخش خانگی همزمان با افزایش سردی هوا برای سوخت نیروگاهها مشکل ایجاد شود.
مدیر عامل برق حرارتی گفت: بر این اساس، به صورت هفتگی جلسههایی برگزار میشود تا بتوان راهکارهای مناسب برای حل این مشکلات را یافته و مانع از ایجاد مشکل شویم.
طرزطلب درباره مطالبات گروه صنعتی مپنا از شرکت برق حرارتی، افزود: همین امروز جلسهای برای انتشار اوراق مالی اسلامی برگزار شد که در آن مصوب شد بخشی از این اوراق برای حل مشکلات موجود و بخشی هم برای اجرای قرارداد اختصاص یابد و امید است به مطالبات مپنا با این کار اضافه نشود.
وی درباره افزایش آمار تعداد واحدهای نیروگاهی که به بهرهبرداری خواهند رسید، گفت: برخی واحدهایی که فکر میکردیم به پیک سال آینده نرسند، به شرطی که تامین مالی صورت گیرد وارد مدار خواهند شد.
مدیر عامل برق حرارتی با بیان اینکه برنامه ما تولید ۳ هزار و ۵۵۲ مگاوات است، ادامه داد: برای احداث برخی واحدها در سالهای آتی نیز پیشبینیهایی شده بود که وزیر نیرو درخواست تسریع در بهرهبردای از آنها را داشت که به شرط تامین مالی امکانپذیر خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد: روشهایی برای تامین مالی آنها دیده شده که از محل اوراق اسلامی نیست.
مدیرعامل برق حرارتی در باره افزایش میزان بازدهی نیروگاهها نیز گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰ باید به ۴۰ درصد بازدهی برسیم.
به گزارش ایرنا، قرارداد احداث هفت واحد نیروگاه گازی مقیاس متوسط ۴۲ مگاواتی میان شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی و گروه مپنا امروز به امضا رسید.
این هفت واحد نیروگاهی در استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، یزد، خوزستان و لرستان اجرایی خواهد شد.