در آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری چهارمحال و بختیاری و بیست و دومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استانی، از فائر رئیسی گهرویی، مریم کریمی، ابراهیم بنیطالبی و صادق فرهادیان به ترتیب به عنوان پژوهشگران برتر گروههای کشاورزی، دامپزشکی، ادبیات و علوم انسانی و علوم پایه به پاس تلاشها و دستاوردهای پژوهشی تقدیر شد.
در همین بخش، یاسر کیانی و مهدی جهانگیری به صورت مشترک به عنوان پژوهشگر برتر گروه فنی و مهندسی دست یافتند و ثریا قاسمی و لیلا محمودنیا نیز در گروه علوم پزشکی صاحب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاهی شدند.
مجید مردانیان از دانشگاه شهرکرد و سمیرا صنمی از دانشگاه علوم پزشکی استان نیز عنوان دانشجوی برتر سال ۱۴۰۰ چهارمحال و بختیاری را به دست آوردند.
در بخش پژوهشگران برتر دستگاههای اجرایی استان از طهماسب شیروانی پژوهشگر اداره کل ورزش و جوانان و حمزه محمدی محقق اداره کل آموزشوپرورش تجلیل شد و زریر سعیدی نیز به عنوان پژوهشگر برتر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان معرفی شد.
برای نخستین بار نیز لوح تقدیر و تندیس کارشناس پژوهشگر برتر دانشگاههای چهارمحال و بختیاری به محمدحسن ارجمند اهدا شد.
ثریا قاسمی از محققان دانشگاه علوم پزشکی استان نیز علاوه بر کسب عنوان برگزیده دانشگاهی به عنوان پژوهشگر شایسته تقدیر در حوزه مطالعات کرونا مورد تجلیل قرار گرفت.
در بخش فناوران و در شاخه دانشگاهی، عناوین برتر به رضا روحانی سروستانی از دانشگاه شهرکرد و داریوش قلیپور منفرد از دانشگاه علوم پزشکی استان رسید.
در همین بخش و در شاخه پارک علم و فناوری و مراکز رشد واحدهای فناور، ابوالفضل غریبی خراجی، آرمان طهماسبی گندمکاری، پژمان سلحشوری و آزاده ایزد یاری به عنوان فناوران برتر شناخته شدند.
اکبر سلیمانی بابادی و علی حسنپور از دانشگاه علوم پزشکی استان و امین میرزاخانی از پارک علم و فناوری نیز به عنوان فناوران برتر حوزه تخصصی کووید۱۹ معرفی شدند.
در بخش واحدهای تحقیق و توسعه (R&D)، شرکتهای صنایع فولاد توان آور آسیا، شیر و خشک نوزاد پگاه، فرادانه و کیمیاگران تغذیه به عنوان برترینهای جشنواره بیست و دوم مورد تقدیر قرار گرفتند.
یاسر کیانی هرچگانی، یعقوب طادی بنی، مهدی قاسمی، عزیزالله فلاح، فایر رئیسی، ابوالفضل سمنانی، بهروز شیران، عبدالله محمودیان، مجید اسدی سامانی، حسن ممتاز و حامد سقایی نیز از جمله پژوهشگرانی به شمار میآیند که در جشنواره امسال به عنوان پژوهشگران برتر دانشگاهی مرتبط با بهرهوری و تأثیرگذاری علمی، شناخته و تقدیر شدند.
عنوان منتخبین حوزه آموزشوپرورش نیز در بخش اقدام پژوهشی به امید خالدی و امین زمانی به عنوان نفرات اول و دوم رسید و الهام ربیعی و شهین توسلی در این بخش به صورت مشترک سوم شدند.
پرنیان پورسردار و نسیم صالحی از فرهنگیان استان نیز توانستند عنوان پژوهشگر برتر را از آن خود کنند.
در بخش پایاننامههای برتر حوزه آموزشوپرورش، محمد محمودی در جایگاه نخست تقدیر شد و داوود کریمی و یعقوب رحیمی دوم و سوم شدند.
همچنین پریا حبیبی، مریم جلیل طهماسبی، هانیه جلیل، فاطمه امیری، زهرا جلیل، حسام حاتمی، زهرا حاجی پور، امید جلیل پیران و محمد دلگرم به عنوان دانش آموزان برتر پنجمین جشنواره ایده پردازی سبزکوه نیز در آیین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری چهارمحال و بختیاری و بیست و دومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استانی با حضور مسوولان استانی مورد تجلیل قرار گرفتند.
عنوان غرفههای برتر بیست و دومین نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان را نیز دانشگاه علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی کسب کردند.
توانمندی پژوهشگران و محققان استانی برای رفع مشکلات به کار گرفته شود
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری چهارمحال و بختیاری در این آیین با بیان اینکه استان از ظرفیتها و توانمندیهای بسیاری در حوزه پژوهشی و ایده پردازی برخوردار است، گفت: لازم است برای جهتدهی به این ظرفیتها، برنامهریزی مطلوبی در راستای رفع مشکلات استانی صورت گیرد.
سعید رئیسی فراهم شدن زمینه استفاده مطلوب از امکانات پژوهشی موجود در دانشگاهها و مراکز رشد را یادآور شد و افزود: بها دادن به ایدههای دانشآموزی و دانشجویی در حوزههای مختلف علمی، اثرگذاری مهمی در توسعه و رشد همهجانبه کشور در آینده خواهد داشت.
اتاق فکر با حضور برترینهای حوزه پژوهش و فناوری تشکیل میشود
سرپرست دانشگاه شهرکرد نیز در این مراسم در سخنانی با اشاره به اینکه پژوهش به عنوان حلقه بعدی آموزش شناخته میشود، گفت: از دانشگاهها به عنوان مراجع علمی و پژوهشی انتظار میرود بتوانند نیازهای اصلی جامعه در حوزههای مختلف برآورده سازند.
یاسر پیرعلی با اشاره به اینکه دانشگاه منبع تحولات به شمار میرود، افزود: دانشگاه ابتدا باید بتواند خودسازی کرده و سپس با همراهی دیگر مراجع علمی و مراکز پژوهشی به دیگرسازی برسد و در ادامه بتواند نقش خود را در راستای توسعه همهجانبه ایفا کند.
وی بر تغییر رویکردها در جذب و پذیرش دانشجو تاکید و تصریح کرد: لازم است حضور دانشجویان به ویژه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در جامعه و صنعت پر رنگتر شود و دانشجویان برنامه آموزشی خود را بر مبنای پژوهش به پیش ببرند تا با کسب تجربه در راستای کارآفرینی و اشتغال نیز حرکت کنند.
پیرعلی در ادامه به تشکیل اتاق فکر با حضور پژوهشگران و فناوران برتر در دانشگاه شهرکرد اشاره کرد و اظهار داشت: علاوه بر توسعه فعالیتهای پژوهشی و تلاش برای گسترش زیرساختهای مورد نیاز این حوزه، جذب دانشجویان خارجی در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه شهرکرد باید در اولویت قرار گیرد چرا که حضور دانشجویان از کشورهای دیگر موجب ارتقا رتبه و جایگاه دانشگاه و جذب اعتبارات خواهد شد.
به گزارش ایرنا، هفته پژوهش و فناوری چهارمحال و بختیاری از ۱۳ تا ۱۷ آذر با شعار "پژوهش و فناوری، پشتیبان تولید" برگزار شد.