تهران- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با اشاره به ثبت درخواست فعالان و کارآفرینان فرهنگی، هنری و رسانه‏‌ای به‌ منظور بهره‌مندی از تسهیلات، برای دریافت بیش از ‏هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی و حمایت از ۹۰ هزار فرصت شغلی با وزارت تعاون، در تعامل مستمر هستیم.

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمود اسلامی با اشاره به تأثیرات همه‏ گیری کرونا و محدودیت ‏های ناشی از آن بر کسب و کارهای بخش فرهنگ، هنر و رسانه ابراز امیدواری کرد، حمایت ‏های مستقیم و غیرمستقیم دولت سیزدهم، نگرانی ‏ها درباره بحران‏ های ایجاد شده در عرصه اقتصاد فرهنگ و هنر را کاهش دهد.

موافقت با امهال بازپرداخت اقساط تسهیلات بانکی اعطایی به کسب و کارهای فرهنگی و هنری

مسوول بهبود محیط کسب و کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در راستای اجرای تدابیر اتخاذ شده و نیز مفاد بسته حمایتی هنرمندان و فعالان فرهنگی و رسانه‏ ای، به درخواست محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ستاد ملی مدیریت کرونا در تاریخ ششم آذرماه جاری با تمدید مهلت ثبت درخواست و پرداخت تسهیلات به صاحبان کسب و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه‏ ای آسیب دیده در بحران کرونا، از طریق سامانه کارا و امهال بازپرداخت اقساط تسهیلات بانکی اعطایی به این کسب و کارها (اعم از تسهیلات کرونایی، صندوق کارآفرینی امید و...) موافقت کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: مصوبات این ستاد از سوی نظام بانکی کشور لازم‏ الاجراست و پیگیری ‏های لازم برای تسهیل این امور حمایتی نیز در دستور کار این معاونت قرار دارد.

۹۰ هزار میلیارد ریال برآورد اولیه خسارت کرونا به کسب و کارهای فرهنگی و هنری

اسلامی تاکید کرد: دفتر توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر معاونت توسعه مدیریت و منابع، در حال برآورد میزان خسارت وارده بر کسب و کارهای بخش فرهنگ، هنر و رسانه در نیمه اول امسال با هدف بهبود رویکردهای حمایتی وزارتخانه است و نتایج آن نیز به زودی منتشر خواهد شد.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بر اساس برآوردهای اولیه، فعالان اقتصادی و صاحبان کسب­ و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور، سال گذشته متحمل خسارتی افزون بر ۹۰ هزار میلیارد ریال در بحران همه ‏گیری کرونا شده‏ اند.

بر اساس این برآوردها در میان سه رسته‏‏ فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، بیشترین میزان خسارت بر کسب و کارهای هنری وارد شده است و پس از آن این کسب­ و کارهای رسانه‌ای‏، متحمل بیشترین خسارت شده ‏اند.

تدوین شیوه‌های مختلف حمایتی از کسب و کارهای فرهنگی و هنری

وی افزود: با توجه به ثبت درخواست فعالان و کارآفرینان فرهنگی، هنری و رسانه ‏ای برای دریافت بیش از ‏هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی و حمایت از بیش از ۹۰ هزار فرصت شغلی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تعامل مستمر هستیم.

اسلامی تصریح کرد: افزون بر این، دیگر شیوه‏ های حمایتی بر اساس مفاد بسته حمایتی تدوین شده نیز برای رونق و بهبود محیط کسب و کارهای فرهنگی و خلاق در دست پیگیری و اقدام است.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مصمم به حمایت همه جانبه از اصحاب فرهنگ،‌ هنر و رسانه

به گزارش ایرنا، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بروز و ظهور همه گیری بیماری کرونا از همان ایام تعطیلی کسب و کارهای فرهنگی و هنری با جدیت پیگیر مطالبات اهالی فرهنگ و هنر و رسانه بوده و تمام تلاش خود را بکار بست تا در اسرع وقت همزمان با ایام کرونایی اقدامات لازم در این زمینه به عمل آید و مشکلات این قشر تا حد زیادی مرتفع شود.

همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دوره در دولت سیزدهم به طور یقین از هیچ تلاش و کوششی برای کمک و حمایت به اهالی فرهنگ، ‌هنر و رسانه به ویژه در ایام خاص کرونایی دریغ نکرده و همچنان در کنار همه این اقشار بابصیرت و تلاشگر است.

تمام تلاش مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ویژه در این دوره در دولت سیزدهم این است که در این ایام بحرانی بروز و شیوع کرونا، کسب و کارهای فرهنگی و هنری دچار مشکل نشده و با حمایت و کمک دولت و مسوولان چرخه این حوزه نیز همچنان در حال گردش و حرکت باشد.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با مجموعه اقدامات صورت گرفته و در حال اقدام و دستور کار، مصمم است تا حداکثر امکانات اعم از دریافت تسهیلات را در اسرع وقت در اختیار اهالی کسب و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه ای قرار دهد از این رو در راه رسیدن به این مهم از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.