علی روشنیان فرد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:در حال حاضر حدود ۱۳۰ واحد فناور با مرکز رشد دانشگاه همکاری دارند که از ین واحدها فناور، تعداد هفت شرکت دانش بنیان هستند.
وی اضافه کرد: شرکتهای نوپا،کوچک و متوسط به عنوان تکمیل حلقه مفقوده ارتباط دانشگاه و بازار کار و صنعت هستند که به عنوان یک نهاد اجتماعی موثر باعث توسعه فناوری و به تبع آن شکوفایی اقتصاد دانشمدار و اشتغالزایی تخصصی میشوند.
معاون نوآوری مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: مراکز رشد با فراهم نمودن فضای اداری و آزمایشگاهی همراه با خدمات حمایتی با حداقل هزینه برای شرکت های نوپا سبب میشود که این شرکتها محصولات یا خدمات فناورانه خود را ارایه و بازاریابی کرده و در نهایت تجاریسازی شوند.
روشنیان فرد با اشاره به اهداف مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی در راهاندازی واحدهای فناور افزود: ایجاد جاذبه برای شکلگیری شرکتهای نوپا با ارایه سرویسهای مورد نیاز ،انتقال و انتشار تکنولوژی و کمک به تجاریسازی دستاورهای تحقیقاتی،کارآفرینی و اشتغالزایی تخصصی توسط دانشآموختگان دانشگاهی، رشد و توسعه اقتصادی منطقه،تزریق علوم دانشگاهی در صنعت دستگاههای اجرایی و اداری از جمله اهداف مرکز رشد دانشگاه میباشد.
وی کمک به رشد هستهها، شرکت ها و موسسات فناوری نوپا، ارایه خدمات مشاورهای و پشتیبانی به واحدهای فناوری ،نظارت بر روند رشد واحد های فناوری،حمایت از دانش آموختگان نخبه دانشگاهی و کارآفرینان را از جمله وظایف مرکز رشد دانشگاه محقق دانست و گفت: فناوری اطلاعات و ارتباطات،صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی،برق و الکترونیک،صنایع گیاهان دارویی ،مواد و مکانیک،صنایع گردشگری،روستایی و کشاورزی و همکاری با کلیه مراکز صنعتی،کشاورزی و خدمات از محورهای اصلی فعالیت مرکز رشد میباشد.
معاون نوآوری مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: طول دوره حضور و فعالیت واحدهای فناور در مرکز رشد سه سال در نظر گرفته شده و مراحل رشد شرکتهای نوپا و خدمات قابل ارایه هم از طرف مرکز رشد در طول دوره حضور سه سال پیشبینی شده است.