به گزارش ایرنا، سید محمد بطحایی روز پنجشنبه در ارتباط تصویری با آیین اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزارهای موبایل که به میزبانی سنندج برگزار شد، اظهار داشت: بی شک یکی از مهمترین عوامل موفقیت در حوزه اشتغال و تولید ملی، مهارت آموزی و شایستگی نیروی کار است که در حال حاضر انطباق بین مهارتهای نیروی انسانی با نیاز بازار کار حلقه مفقوده نظام آموزشی رسمی کشور ما است.
وی افزود: در نظام آموزشی ما، کمتر به این امر مهم توجه میشود به همین دلیل فارغ التحصیلان ما کمتر این شایستگی را بدست می آورند.
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی کشور ادامه داد: مسابقات ملی مهارت که به همت سازمان آموزش فنی و حرفه ای برگزار میشود تلاشی موثر برای توجه دادن سیاستگذاران به این امر مهم است و صرفا یک مسابقه نیست.
وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نیز با تاسیس دانشکدههای مهارت و کارآفرینی، مدارس عالی مهارت و مراکز مشاوره مشاغل، گامی موثر را برای تامین زنجیره انسانی شایسته برداشته است که در این راه به حمایت سازمانهای فنی و حرفه ای، وزارت صمت و بنگاههای تولیدی و افتصادی نیازمندیم.
بطحایی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی، منابع انسانی، فیزیکی و آزمایشگاهی بسیاری را در اختیار دارد که همه آنها را برای تقویت امر مهارت آموزی در طبق اخلاص گذاشته و آمادگی دارد این امکانات را برای آینده سازان کشور صرف کند.
وی گفت: موانعی در سر راه آماده سازی نیروی انسانی برای اشتغال وجود دارد که از جمله آن مقررات سختگیرانه، فرآیندهای طولانی و پیچیده ادارای و کم توجهی به شرایط بنگاههای تولیدی اقتصادی است و ما نیاز داریم ادارات زیرربط نسبت به این وضعیت دلسوزی و حمایت بیشتری از خود نشان دهند.
نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته توسعه نرم افزارهای موبایل از ۱۴ تا ۱۸ آذر در شهر سنندج برگزار شد و ۲۰ تیم از ۱۰ استان کشور در این رقابتها حضور داشتند.
این مسابقات با مشارکت اداره کل فنی و حرفه ای استان کردستان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار شد.