ساوه - ایرنا - ۳۵ سال گذشت و مادر همچنان چشم به راه بود تا پسرش را دیدار کند اما این آرزو تعبیر شد ولی بر مزاری که تا دیروز در ردیف قطعه شهدای گمنام غرق آباد قرار داشت و امروز مشخص شد که او همان «امیرمسعود» مادر است.

به گزارش ایرنا، پس ازآنکه آزمایش های دی.ان.ای نشان داد که مزار شهید گمنام خفته در گلزار شهدای غرق آباد همان سرباز وظیفه رشید متولد سال ۱۳۴۵ است که در ششم شهریور سال ۶۵ به فیض شهادت نائل آمد، مادر و خانواده او از تهران راهی غرق آباد شدند تا پس از ۳۵ سال دیداری اشکبار با دلبندشان داشته باشند.

مادر و خانواده شهید امیر مسعود حیدر امروز میهمان شهر غرق آباد ساوه بودند تا در میان استقبال گرم مردم و مسئولان برای نخستین بار رد و نشانی از پسر فداکار وطن را بیابند و حداقل دلشان آرام گیرد که اکنون می دانند خانه امیرمسعود کجاست.

 فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در آیین استقبال از خانواده شهید حیدر که در مزار شهدای گمنام غرق آباد و در سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) برگزار شد، گفت: شهدا مانند شمع گرمابخش جامعه اسلامی هستند و خون شان در رگ‌های این پیکره بزرگ جاری است.

سردار سرتیپ دوم پاسدار «محسن کریمی» افزود: اگر ما طالب رسیدن به خوشبختی حقیقی  هستیم باید شهدا را الگوی خود قرار دهیم زیرا آنها به معنای واقعی خوشبخت و سعادتمند ابدی هستند.

وی تاکید کرد: شهدا بهترین الگوی رفتاری و گفتاری برای ما هستند و با انجام عمل صالح بهترین نوع مرگ یعنی جان دادن در راه خدا را انتخاب کردند.

فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: حضور گسترده مردم غرق آباد آن هم پس از ۳۵ سال از شهادت شهید امیرمسعود حیدر نشان می‌دهد که شهدا زنده هستند و تکریم از شهدا و خانواده معظم آنان گامی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی با اشاره به اینکه شهدا از آزمون الهی سربلند بیرون آمده اند، اظهار کرد: شهیدان برای دفاع از میهن و ارزش‌های اسلامی با خون خود وضو گرفتند و نماز عشق خواندند.

استان مرکزی بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ شهید، ۱۴ هزار جانباز و ۸۰۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

شهرستان ساوه در دوران دفاع مقدس ۵۸۰ شهید سرافراز تقدیم میهن کرد.