سنندج- ایرنا- دبیر شورای سیاست‌گذاری عفاف و حجاب کشور بر لزوم شناسایی و استفاده از نیروهای مردمی برای ترویج عفاف و حجاب در جامعه تاکید کرد و گفت: هیچ کار فرهنگی بدون بکارگیری استفاده از تشکل‌ها و ظرفیت های مردمی به نتیجه نمی رسد.

به گزارش ایرنا، مهدی رضاییان روز شنبه در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی حقوق شهروندی و حجاب و عفاف در سنندج اظهار داشت: خیلی از مردم به صورت فردی به مسائل فرهنگی و ترویج آن اعتقاد دارند و باید آنان را شناسایی، ساماندهی و بکار گیریم.

وی با اشاره به عضویت ۳۳ دستگاه به صورت خاص و ۸۴ دستگاه به شکل عام در ستاد صیانت از حجاب و عفاف، افزود: در حوزه حجاب و عفاف از نظر سیاست‌گذاری و مقررات کمبودی نداریم اما مهم پیاده کردن قوانین و مصوبات است.

دبیر شورای سیاست‌گذاری عفاف و حجاب کشور یادآور شد: ۶ گروه کاری برای ترویج حجاب و عفاف در شورای سیاست‌گذاری مشخص شده که شامل گروه فرهنگی، نظارتی، مقابله‌ای(سلبی)، فضای مجازی، محصولات و کالاهای فرهنگی و استفاده از تشکل‌های مردمی است.

رضاییان با بیان اینکه سیاست‌های تبلیغی ما از شکل مستقیم به گونه غیرمستقیم سوق یافته است، ادامه داد: موضوع حجاب و عفاف، بحثی صرفا ملی نیست بلکه این مسئله باید در سطح استانی و شهرستانی هم مورد توجه قرار گیرد و رویکرد درستی برای ترویج آن در مدیریت کلان استان‌ها در نظر گرفته شود.

وی تاکید کرد: باید ارزیابی وضعیت و اتفافات جامعه همواره با صورت مستمر و برخط درمعرض دید استاندار و مسوولان فرهنگی استان‌ها باشد تا بتوان بر اساس این ارزیابی‌ها به صورت عمقی برای ترویج عفت و حجاب در جامعه برنامه‌ریزی کرد.

دبیر شورای سیاست‌گذاری عفاف و حجاب کشور خواستار نظارت دستگاه‌ها بر عملکرد و رفتار زیرمجموعه‌های خود در بحث حجاب و عفاف شد و اظهار داشت: دستگاه‌های مسوول همانگونه که در فضای واقعی نسبت به رعایت عفت و اخلاق در جامعه نظارت دارند، باید در فضای مجازی هم با توجه به حساسیت موضوع، احساس مسوولیت کنند.

لزوم مدیریت مد و لباس از طراحی تا تولید و توزیع، نظارت بر تولید انیمیشن و لوازم التحریر، نگرانی از بالا بودن آمار طلاق و افزایش سن ازدواج از دیگر مواردی بود که رضاییان به آن اشاره کرد و گفت: باید تلاش کنیم اعتقادات و بنیه‌های اخلاقی قشر نوجوان و جوان تضعیف نشود، چراکه در این صورت، بازگشت آن سخت خواهد شد.

فعالیت ۳۰ هزار طلایه‌دار ترویج حجاب و عفاف در کردستان
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان هم گفت: دولت در نظام اسلامی یعنی خود نظام و هر کس مجموعه دولت را تضعیف کند، نظام را تضعیف کرده است، بنابراین همکاری لازم با دولت ضروری است.

محمود الله مرادی خطاب به استاندار کردستان اظهار داشت: اجازه ندهید کسانی خدمات نظام را در استان زیر سوال ببرند، چراکه همین تخریب‌ها موجب بی اعتمادی مردم به نظام می‌شود.

وی به برنامه‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر در زمینه حجاب و عفاف اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۲۸ دستگاه در زمینه گسترش حجاب و عفاف ماموریت دارند که البته در برخی ادارات این مهم رعایت نمی‌شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان کار سلبی را در زمینه گسترش حجاب و عفاف بی‌فایده دانست و ادامه داد: باید به سمت کار فرهنگی و اجرای برنامه‌های اقناعی برویم.

الله مرادی به فعالیت و ساماندهی ۳۰ هزار طلایه‌دار تبلیغ و تذکر حجاب و عفاف در استان اشاره کرد و گفت: امسال در ۱۴ روستای استان جلسات ترویج حجاب و عفاف برگزار شده است، با این حال نیازمند همکاری ادارات و جدی بودن آنان در زمینه رعایت حجاب توسط کارکنان و ترویج آن در جامعه هستیم.