به گزارش ایرنا، از آغاز تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی که برپایه اشغالگری، قتل، کشتار و تجاوزگری علیه ملت های منطقه بویژه ملت های عرب شکل گرفته است، این رژیم تلاش کرده تا به هر نحوی که شده خود را بخشی از منطقه جا بزند، اما همواره این راهبرد صهیونیستها با مقاومت کشورها و ملت های مسلمان نقش بر آب شده و آنها در طول این سالها به مبارزه با این رژیم ادامه داده اند.
ملت های منطقه در طول سالیان گذشته و از زمان تشکیل، رژیم اشغالگر صهیونیست را نه تنها بخشی از منطقه ندانسته، بلکه همواره بر مبارزه برای پایان اشغالگری، آزادسازی سرزمین فلسطین و شهر مقدس قدس و بیرون راندن اشغالگران تاکید کرده اند و حتی با وجود پشت کردن برخی رژیم های عرب به آرمان های ملت های مسلمان منطقه در قبال مسئله فلسطین و حرکت به سمت سازش با رژیم صهیونیستی، ملت های این کشورها همواره با برگزاری تظاهرات و راهپیمایی و به آتش کشیدن پرچم این رژیم، ضمن مخالفت با این سازش، خواهان قطع روابط با آن شده اند.
در رویکرد سازشکارانه، قرارداد سازش میان امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی ۱۵ سپتامبر سال ۲۰۲۰ (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) به صورت رسمی در حضور «دونالد ترامپ» رییس جمهوری پیشین آمریکا امضا شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست ها آشکار و رسمی کردند.
از توافق نامه عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی موسوم به «توافق ابراهیم»، در کشورهای عربی و اسلامی به عنوان «توافق شرم» یاد میشود.
صهیونیستها با تبلیغات گسترده تلاش کرده اند تا از این توافق به عنوان یک دستاورد بزرگ یاد کرده و آن را به زعم خود سرآغازی بر «صلح، امنیت و شکوفایی» برای منطقه معرفی کنند؛ درحالی که هدف اصلی آنها از این تبلیغات گسترده و بزرگ جلوه دادن این توافق سازش جدید، تلاش برای بیرون آمدن از انزوای چندین دهه ای در منطقه مسلمان نشین خاورمیانه و جا زدن خود به عنوان بخشی از این منطقه است.
در این راستان نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از یک سال از امضای توافق سازش دیشب (یکشنبه شب) برای انجام یک سفر رسمی وارد ابوظبی پایتخت امارات شد.
به عقیده تحلیلگران منطقه، سفر کنونی «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به امارات برای اولین بار بعد از امضای توافق سازش با این کشور نیز در همین راستا تفسیر می شود.
بنت چه در سخنان خود پیش از عزیمت به ابوظبی و چه در مصاحبه با رسانه ای اماراتی، تلاش کرد تا هرچه بیشتر درباره توافق سازش ابراهیم بازارگرمی کند و آن را دستاوردی بزرگ و به «سود منطقه و امنیت و شکوفایی» آن معرفی کند تا دیگر حکومت های عرب زبان منطقه را به پیوستن به این توافق ترغیب کند.
در همین راستا، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در گفت وگو با خبرگزاری دولتی امارات (وام) تلاش کرد تا اینگونه القا کند که همکاری با این رژیم امنیت، ثبات و پیشرفت اقتصادی و فناوری گسترده ای برای ابوظبی به همراه خواهد داشت.
بنت در این گفت وگو مدعی شد: اسرائیل و امارات برای پایه ریزی همکاری در راستای تحقق رفاه به منظور ملت های منطقه تلاش می کنند و توافق ابراهیم بنیان جدیدی برای روابط در منطقه ایجاد می کند.
وی همچچنین ادعا کرد: ما با هم برای تضمین آینده بهتری برای فرزندان خود تلاش می کنیم و سفر به امارات ماهیت صلح و وضعیت جدیدی است که خاورمیانه شاهد آن است.
بنت افزود: روابط بین اسرائیل و امارات در همه زمینه ها مستحکم شده است و من از این امر بسیار خرسندم، زیرا توافقنامه های همکاری در بخشهای تجارتی، تحقیقاتی، سایبری، توسعه، بهداشت، آموزش، هوانوردی و سایر زمینه ها امضا شده است.
بنت درباره همکاری با امارات بدون اشاره به خوی تجاوزگری، جنگ افروزی و جنایت های رژیم صهیونیستی علیه ملت های مسلمان منطقه مدعی شد: ارزش های تسامح، صلح و گفت وگو مشترک است و از این رو، دوستی بین ما برقرار و با سرعت بسیار زیادی گسترش یافت. آمیختگی بیشتر بین ما فرصت اقتصادی بی سابقه ای نه فقط برای ما، بلکه برای بسیاری از کشورها فراهم می کند و این امر یکی دیگر از ارکان تقویت صلح و شکوفایی در این منطقه به شمار می رود.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی به همین میزان نیز بسنده نکرد و تلاش کرد که از بن مایه های تاریخی نیز برای نزدیک کردن صهیونیست ها به جهان عرب و ایجاد شکاف بین کشورهای مسلمان عرب و غیر غرب در راستای هدف اصلی خود یعنی تلاش برای خارج کردن رژیم صهیونیستی از انزوا در منطقه و جا زدن این رژیم به عنوان بخشی از این منطقه بهره برداری کند.
او به خبرگزاری امارات گفت: پیامی که می خواهم به سران امارات متحده عربی و شهروندان اماراتی ارسال کنم این است که شراکت و دوستی بین ما طبیعی است، ما همسایه و پسرعمو هستیم... ما از نسل ابراهیم هستیم و دوره ای که از امضای توافقنامه صلح ابراهیم می گذرد، بهترین گواه بر آن است، زیرا تحکیم روابط بین ما یک گنجینه گرانبها برای ما و برای کل منطقه است.
این تلاشها از سوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حالی صورت گرفت که بنت در این سفر با وجود امضا کردن چندین توافقنامه و قرارداد در بخشهای اقتصادی و فرهنگی، از فروش تجهیزات نظامی از جمله هواپیماهای بدون سرنشین جاسوسی به امارات خودداری کرد.
در عین حال نخست وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر سران این رژیم درحالی از بیش از یکسال پیش در تلاش برای بازارگرمی برای این توافق سازش هستند که به عقیده تحلیلگران منطقه، چنین توافقی هرگز نخواهد توانست هدف نهایی صهیونیست ها از آن را یعنی تلاش برای خروج از انزوای منطقه ای و جا زدن خود به عنوان بخشی از خاورمیانه را برآورده کند، زیرا تجربه های سازش گذشته خود بهترین گواه این مدعا است، چرا که با گذشت سالها از توافق سازش رژیم صهیونیستی با حکومت های مصر و اردن، ملت های این دو کشور منطقه همچنان بر مبارزه با این رژیم و بیرون راندن اشغالگران و آزادسازی سرزمین فلسطین تاکید می کنند و تظاهرات و اعتراض های مردمی و به آتش کشیدن پرچم رژیم صهیونیستی و درخواست های مکرر برای بسته شدن سفارت صهیونیستها و قطع روابط دیپلماتیک و لغو توافقنامه های صلح و سایر توافقنامه های اقتصادی امضا شده با این رژیم در مناسبت های مختلف همچنان ادامه دارد که آخرین مورد آن را جمعه گذشته در تظاهرات مردم اردن در اعتراض به امضای توافق «آب در مقابل برق» با رژیم صهیونیستی و عادیسازی روابط با این رژیم تجلی یافت و تظاهرکنندگان تأکید کردند که جنبش خود را تا لغو این توافق با رژیم صهیونیستی ادامه خواهند داد.