به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از ارتباطات و اطلاعرسانی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، برگزیدگان جایزه شهید آوینی پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت از میان ۲۹ فیلم راه یافته به این بخش معرفی خواهند شد و محمد علی فارسی، سیدعبدالستار کاکایی و مصطفی رزاق کریمی سه داور این بخش، آثار را داوری خواهند کرد.
محمدعلی فارسی متولد ۱۳۳۶ در ورامین و دانشآموخته کارشناسی سینما، فیلمنامه نویسی از دانشکده صدا و سیما است.
مستندهایی از جمله مهاجران، غواصان، معلم، حقیقت گمشده، شلمچه، کبوتران امید، گلستان آتش، مجنون، نومن، طوفان، رستاخیز، قصه های جنگ و ... . را ساخت و از سال ۷۲ تا سال ۸۱ معاون تولید موسسه روایت فتح بود.
وی تجربه حضور در هیات داوران جشنواره مستند سینما حقیقت، جشنواره فیلم کوتاه تهران و جشنواره فیلم فجر را دارد.
سیدعبدالستار کاکایی متولد ۱۳۴۴ در ایلام و دانشآموخته کارشناسی سینما و کارشناسی ارشد پژوهش هنر است.
مستندهای سرزمین پدری، باوه یال، روزنه امید، پالایشگاه دام، عزاداران آران، زیبای پنهان، بازگشت، بیسیم چی فرمانده، سلطان، لبخندهای ارس، فاتح، فرزند کویر، روایت فتح حسن بوعذار، روایت فتح چیلات، روایت فتح کریم چوپون، روایت فتح غدیرخم، این سالها که میگذرد (زندگی قیصر امینپور)، موسیو آرسن (زندگی آرسن میناسیان، نیکوکار) از جمله آثار این فیلمساز است.
او سال ۹۸ دبیر نخستین دوره جشنواره فرهنگی هنری «مهرمادر» بود.
مصطفی رزاق کریمی متولد ۱۳۴۱ در شهر تبریز و دانشآموخته معماری از اتریش است.
او با ساخت مستندهای بانو قدس ایران، حس پنهان، خاطراتی برای تمام فصول، یاد و یادگار و ... در سینمای مستند به عنوان فیلمساز حضور یافت و یکی از برجستهترین فعالیتهای او در عرصه مستندسازی، ساخت فیلمهای آموزشی در رابطه با ایدز و به سفارش آموزش و پرورش اتریش بود که جزو مواد درسی آن کشور شد.
بانو قدس ایران از آثار ساخته شده توسط وی جایزه بهترین فیلم یازدهمین جشنواره سینماحقیقت را دریافت کرد.
پانزدهمین جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت» به دبیری محمد حمیدی مقدم از ۱۸ آذرماه شروع شده و تا ۲۵ آذرماه ادامه دارد.