دکتر علیرضا رمزی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: تحقق فرآیند نسخهنویسی الکترونیکی در این استان از رشد خوبی برخوردار بوده است و اکنون شاخص نسخهنویسی الکترونیکی در سطح استان از پنج درصد در سال ۹۹ به بیش از ۷۰ درصد افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر در ۲۳ استان کشور از جمله خراسان رضوی، شاخص تحقق صدور نسخه الکترونیکی بیش از ۸۰ درصد است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت:برنامه ملی نسخهنویسی الکترونیکی از خردادماه ۱۳۹۹ با همکاری جامعه پزشکی در خراسان رضوی به اجرا درآمده است اما گسترش و نهادینهسازی فرآیند نسخهنویسی الکترونیکی، نیازمند همکاری بیشتر جامعه پزشکی و مردم است.
رمزی توقف چاپ دفترچههای کاغذی از اردیبهشت ماه امسال و پذیرش بیمهشدگان در تمامی مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد با کارت ملی و انجام فرایند تبادل الکترونیکی اسناد بستری در ۶۷ بیمارستان و ۱۱ مرکز جراحی محدود فعال در خراسان رضوی را از دیگر اقدامات بیمه سلامت استان در راستای الکترونیکی شدن خدمات بیمهای عنوان کرد.
وی از پوشش بیمه ای درمان ناباروری و همچنین مبتلایان به اتیسم در سال جاری خبر داد و اظهار کرد:هزینه پوشش بیمه ای ناباروری ۵۵۰ هزار تومان تا چهار میلیون و ۱۰۰ هزار تومان در بخش دولتی و بین ۹۷۶ هزار تومان تا ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در بخش غیر دولتی اختصاص یافته است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی تعداد بیماران اُتیسم در جامعه را نیم درصد جامعه عنوان کرد و گفت: مبتلایان زیر ۷ سال مبتلا به اتیسم زیر پوشش بیمه ای قرار میگیرند.
رمزی افزود: هم اکنون ۹ مرکز تخصصی اُتیسم و پنج مرکز تخصصی ناباروری در خراسان رضوی فعال است.
وی تعداد کل موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در این استان را چهار هزار و ۵۵۵ فقره شامل پزشکان، داروخانهها، دندانپزشکان، بیمارستانها و سایر مراکز تشخیصی و درمانی برشمرد.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: با حمایتهای دولت طی سالهای اخیر مطالبات پزشکان طرف قرارداد به روز شده و مشکلات مربوط به تاخیر در پرداختیها اکنون برطرف شده است.
هماکنون سه میلیون و ۶۸۵ هزار و ۴۹۰ نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش بیمه سلامت هستند که در قالب پنج صندوق کارکنان دولت، روستاییان و عشایر مناطق زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت، بیمه ایرانیان، بیمه همگانی و سایر اقشار به آنها خدمات رسانی میشود.