دبیر اجرایی نخستین جشنواره ملی "مولانا" دانشگاه دامغان شامگاه سهشنبه در حاشیه آیین اختتامیه این جشنواره در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: ۹۴۲ اثر از ۵۰ دانشگاه کشور به منظور بررسی اولیه در بخشهای رقابتی و ویژه به دبیرخانه این جشنواره در دانشگاه دامغان ارسال شد که از این تعداد ۱۴۲ اثر به بخش داوری جشنواره راه یافت.
محمدامین بدیعی بیان کرد: جشنواره ملی مولانا به عنوان عرصه تجلی توانمندیها و استعدادهای ارزشمند تمام علاقمندان به صدا و گویندگی و بستر مناسبی برای انعکاس ظرفیتهای قابل توجه آنها است.
بدیعی اضافه کرد: از بین آثار دریافت شده ۲۴ اثر توسط هیات داوران به عنوان برگزیده و شایسته تقدیر انتخاب شدند.
وی اظهار داشت: نخستین دوره از جشنواره مولانا در ۲ بخش "رقابتی"و "ویژه" در شاخه های گویندگی، دوبله، اجرا و سخنوری، پادکست، روایت داستان، نمایشنامه صوتی و سایر تولیدات مربوط به هنر صدا در ۲ شاخه فردی و گروهی برگزار شد.
وی با بیان اینکه ۵۹ درصد شرکت کنندگان خانم و ۴۱ درصد از آقایان بودند، اضافه کرد: ۱۱.۷ درصد شرکت کنندگان زیر ۱۰ سال، ۲۸.۹ درصد بین ۱۰ تا ۲۰ سال، ۴۲.۷ درصد بین ۲۰ تا ۳۰ سال و حدود ۱۰ درصد از شرکت کنندگان بالای ۳۰ سال سن داشتند.
دبیر اجرایی جشنواره ملی مولانا دانشگاه دامغان گفت: این جشنواره با هدف توجه ویژه به دستاوردهای فرهنگی و هنری و ایجاد بستری برای بروز و ظهور استعدادهای هنری و پرورش هر چه بهتر آن برگزار شد.