قم - ایرنا - سرپرست سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه ۳۴۰‌هزار تن محصولات دامی در این استان تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

محمد رضا حاجی رضا روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ بیان کرد: یکی از راهبردهای مهم سازمان جهاد کشاورزی قم در این دوره، تقویت توان استان در زمینه تولید محصولات غذایی سالم و تامین امنیت غذایی مردم است و در همین رابطه برای افرایش سطح تولید محصولات دامی تلاش خواهیم کرد.

وی افزود: در حال حاضر نیز قم یکی از استان‌های شاخص کشور در تولید محصولات دامی است به عنوان نمونه هشت درصد تخم مرغ کشور در قم تولید و علاوه بر تامین نیاز استان به سایر نقاط کشور عرضه می‌شود.

وی ادامه داد: بهره‌برداران بخش تولیدات دامی در قم،‌ افرادی صاحب دانش و باتجربه‌ای هستند و طی سال‌های اخیر توانسته‌اند جایگاه استان را در این زمینه به سطح مطلوبی برسانند، به نحوی که قم اکنون یکی از استان‌های تاثیرگذار در زمینه اجرای طرح‌های مرتبط با تامین امنیت و اقتدار غذایی کشور است.

حاجی رضا با اشاره به لزوم ارتباط مستمر مدیران بخش‌کشاورزی با بهره‌برداران به‌منظور فراهم کردن بسترهای لازم برای افزایش سطح تولید محصولات، گفت: بر اساس برنامه‌های کلان وزارت جهاد کشاورزی در دولت سیزدهم،‌ ارتباط مدیران بخش‌های مختلف سازمان جهاد کشاورزی قم با بهره‌برداران در همه حوزه‌ها افزایش قابل توجهی خواهد یافت و شرایط برای کمک به رفع مشکلات ایشان، تسهیل می‌شود.

وی بیان کرد: در کنار راهبرد تامین امنیت غذایی،‌ موضوع سلامت غذایی و افزایش کیفیت محصولات نیز در کانون توجه کارشناسان این سازمان قرار دارد و با مشارکت بهره‌برداران، محصولات کشاورزی تولید شده در قم بر اساس استانداردهای تعیین شده‌ به بازار عرضه می‌شود.

از مجموع بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار قمی در حوزه کشاورزی، یک هزار و ۱۰۰ تن بانوان هستند،‌ همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال حدود یک‌میلیون تن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی و شیلات است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.