احمد سفری روز چهارشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گناباد افزود: از این میزان ۲۵۲ شغل از محل تسهیلات تبصره ۱۶ و ۸۰ فرصت شغلی نیز با پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: از مجموع ۲۳۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال تسهیلات که از ابتدای امسال تاکنون به گناباد اختصاص یافته است، ۱۹۳ میلیارد و ۲۵۰ میلیون ریال از محل تبصره ۱۶ و ۴۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات مشاغل خانگی جذب شده است.
معاون فرماندار گناباد گفت: همچنین از مجموع ۱۵۳ میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال تسهیلات برای حمایت از اقشار آسیب دیده از کرونا ۲ میلیارد و ۶۹۰ میلیون ریال از ابتدای امسال تاکنون پرداخت شده و در مجموع ۲ هزار و ۱۳۸ نفر از مزایای این تسهیلات برخوردار شدهاند.
وی با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی افزود: باید ضمن افزایش نظارت بر روند هزینه تسهیلات در مسیر واقعی، شاهد اثر بخشی بیشتر آنها در بهبود وضعیت اشتغال و کاهش معضل بیکاری در جامعه باشیم.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راه اندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر به طور مستقیم و دو برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است. حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی نیز با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.