مجید شیرانی روز چهارشنبه در ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: مدت زیادی میگذرد که از قله موج پنجم گذر کرده و هنوز موج جدید در استان شکل نگرفته است.
وی ادامه داد: هر چند این وضعیت اطمینانبخش نیست چون این ویروس جهشهای متعددی دارد و ممکن است رفتارهای جدیدی داشته باشد اما اگر ساختار ویروس ثابت میماند میتوانستیم با اطمینان بیشتری بگوییم که موج بعدی شکل نخواهد گرفت.
شیرانی تصریح کرد: با این وجود هرچه فاصله از اوج قله بیشتر شود با اطمینان بیشتری میتوان گفت شکلگیری موج بعدی ضعیف است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری با بیان اینه در حال حاضر ۵۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان بستری است، افزود: این در حالی است که بیماران سرپایی و بدحال بستری نیز بسیار کم شده است و انتظار میروند روند کاهشی ویروس در استان تداوم داشته باشد.
رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست به روند واکسیناسیون کرونا در استان اشاره کرد و گفت: تاکنون ۸۶.۵ درصد جمعیت ساکن در استان دُز نخست و ۸۴ درصد دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
سید راشد جزایری در خصوص تزریق دُز سوم یا یادآور نیز گفت: تاکنون بیش از ۳۱ هزار نفر در استان که گروه سنی بالای ۴۰ سال میشود دُز سوم را دریافت کردهاند.
وی با بیان اینکه تزریق واکسن در استان نسبت به میانگین کشوری بالاتر است، از افرادی که تاکنون اقدام به دریافت واکسن نکرده درخواست کرد تا به پایگاههای واکسیناسون مراجعه کنند.
واکسینه شدن ۹۶.۵ درصدی فرهنگیان استان
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به اینکه ۹۶.۵ درصد فرهنگیان استان واکسن کرونا را دریافت کردهاند، اظهار داشت: همچنین تاکنون ۸۹.۵ درصد جمعیت هدف دانشآموزی استان نیز واکسن کرونا را دریافت کرده است.
فرحناز قائدامینی مهمترین چالش در خصوص بازگشایی مدارس را تهویه کلاسهای درس عنوان کرد و گفت: در استان به سبب سردسیر بودن و قرارگرفتن در فصل سرما امکان بازگذاشتن پنجرهها وجود ندارد و نیاز به دستگاهها تهویه است.
وی اعتبار مورد نیاز برای تهیه تهویه کلاسهای درس را ۳۶ میلیاردریال اعلام کرد و گفت: هفت هزار و ۲۰۰ کلاس درس استان نیاز به تهویه دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: کمبود خدمتگزار از دیگر چالشها و کمبودهای مدارس استان است و علاوهبر آن به اقلام و تجهیزات بهداشتی و ضدعفونی کننده نیز نیاز است.
قائدامینی با تاکید بر اینکه تلاشها بر این است تا محیط امن و بهداشتی برای حضور دانشآموزان در مدارس فراهم شود، افزود: یکی دیگر از چالشها در این رابطه نبود سرویس بهداشتی در برخی از مدارس استان است.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین رنگبندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستانهای کوهرنگ، فارسان، سامان، خانمیرزا، بن و کیار در وضعیت آبی (کمخطر) و شهرستانهای شهرکرد، بروجن، اردل و لردگان در وضعیت زرد (خطر متوسط) قرار دارند.