تهران - ایرنا - معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق برنامه ششم توسعه باید در فرآیند هدایت تحصیلی ۵۰ درصد از دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه ای سوق داده شوند که به علت نبود امکانات و تجهیزات لازم در حال حاضر ۳۴ درصد از این هدف محقق شده است.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، قاسم احمدی لاشکی در آیین تجلیل از پژوهشگران و دانش آموزان پژوهشگر منطقه ۴ آموزش و پرورش شهر تهران افزود: یکی از راههای حل مشکلات کشور، تقویت هنرستان هاست که توجه به این موضوع در درازمدت وضعیت اشتغال را بهبود خواهد داد.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت بودجه تخصیصی به هنرستان های کشور اظهار داشت: از مجلس شورای اسلامی انتظار می رود در تصویب بودجه سال ۱۴۰۱ برای دستیابی به رشد پیش بینی شده دانش آموزان فنی و حرفه ای در برنامه ششم توسعه، بودجه مناسبی در نظر بگیرد.

احمدی لاشکی بر ضرورت تقویت کمی و کیفی هنرستان های کشور در تخصیص بودجه ۱۴۰۱ تأکید کرد و افزود: با تقویت هنرستان ها و هدایت تحصیلی دانش آموزان به سمت رشته های فنی و حرفه ای می توان گام های موثری در این عرصه برداشت و در آینده نیز نگرانی ها برای اشتغال دانش آموزان کمتر خواهد شد چون در این عرصه مهارت های فنی و حرفه ای را آموزش خواهند دید.

در این نشست که با حضور سه تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، احمد نادری نایب رئیس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، تأکید کرد: سرمایه گذاری در هنرستان ها، بهتر از سرمایه گذاری در دانشگاه جواب می دهد و این قول جدی را می دهیم که  درتصویب  بودجه  سال ۱۴۰۱ این مهم را اعمال کنیم.