به گزارش ایرنا، "علیرضا قاسمی فرزاد" روز پنجشنبه در شورای معادن استان اظهار داشت: معادن غیرفعال و راکد پس از صدور و ابلاغ اخطارهای لازم به سرعت تعیین تکلیف و وارد چرخه تولید شوند.
وی خاطرنشان کرد: بخشی از معادن استان به دلایل مختلف غیرفعال هستند که باید موانع آنها برداشته شود چراکه در صورت قصور و کوتاهی بهره برداران سلب صلاحیت و معادن به سرمایه گذاران واقعی واگذار میشود.
استاندار همدان خواستار شفاف سازی وضعیت معادن استان شد و افزود: تمام ظرفیت های معدنی باید وارد چرخه اقتصادی و درآمدزایی شود تا مردم از مواهب آن بهره مند شوند.
او با تاکید بر جلوگیری از خام فروشی معادن استان گفت: اجازه استخراج مواد معدنی به آن دسته از واحدهای فرآوری داده میشود که حداقل ۷۰ درصد ماشین آلات و تاسیسات خود را نصب و آماده راه اندازی کرده باشند.
قاسمی فرزاد حفظ ذخایر معدنی استان را ضروری دانست و تصریح کرد: پهنه های معدنی به سرمایه گذاران توانمند استان واگذاری شود تا ارزش افزوده آن نصیب مردم استان شود.
استاندار همدان با اشاره به وصول ۵۵ میلیارد تومان حقوق دولتی در سال جاری گفت: بهره برداران معادن استان به موقع سهم دولت را واریز کنند تا برای تحقق برنامه های پیشبینی شده صرف شود.
وی به تدوین اطلس معدن استان نیز اشاره کرد و افزود: این طرح نیز از نیازهای استان است که مورد حمایت قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا از ۶۰ نوع ماده معدنی در کشور ۳۰ نوع در استان همدان وجود دارد که ۳۸۰ واحد معدنی مشغول استخراج و بهره برداری این منابع هستند.