ساری - ایرنا - مدیرکل دفتر مطالعات و پژوهش کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت : با وجود تلاش‌های خوبی که در خدمت‌رسانی به محرومان و نیازمندان جامعه صورت گرفته است ولی تاکنون نتوانسته‌ایم بحث فقرزدایی را در کشور بخوبی مدیریت و اجرا کنیم و در این بخش موفق عمل نکرده‌ایم.

به گزارش ایرنا، فریدون قربانی روز پنجشنبه در آیین افتتاح نخستین مرکز نیکوکاری مطالعات و پژوهش کمیته امداد مازندران در ساری افزود: افزایش جمعیت زیرخط فقر در کشور، بیانگر این واقعیت مهم و اساسی است که در ارایه طرح و برنامه‌ها با مشکل مواجه هستیم.

وی با اظهار این که هم اکنون بهزیستی، بسیج، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و کمیته امداد و برخی دیگر از دستگاه های اجرایی در حال ارایه خدمت و توسعه زیرساخت های لازم در مناطق محروم هستند ، اما به علت موازی کاری و مشکل ساختاری نتوانستند تاکنون آن طور که باید و شاید موفق عمل کنند، گفت: موازی کاری و مشکل ساختاری در بین برخی دستگاه‌های اجرایی از جمله عوامل مهمی است که دستیابی به هدف در بخش های مختلف بویژه در بخش فقرزدایی را با مشکل مواجه کرده است.

قربانی لازمه فقرزدایی در جامعه را علاوه بر انجام کارهای مطالعاتی، پژوهشی و زیربنایی، نیازمند مشارکت و همراهی سایر دستگاه‌های اجرایی بویژه مراکز دانشگاهی عنوان کرد و افزود: مراکز دانشگاهی باید با ارایه ایده و نظر، کمیته امداد امام خمینی (ره) را در بحق فقرزدایی در جامعه و تداوم خدمت رسانی مطلوب تر به افراد زیرپوشش یاری کنند.

مدیرکل دفتر مطالعات و پژوهش کمیته امداد امام خمینی (ره) بر لزوم واگذاری کارها به مردم تاکید کرد و گفـت: باید علاوه بر کاهش تصدی گری دولت، مطالبه گری در جامعه افزایش یابد و تنها در صورت تحقق این مهم شاهد رفع مشکلات خواهیم بود.

قربانی شمار مراکز نیکوکاری راه اندازی شده در کشور را ۹ هزار واحد اعلام کرد و با بیان اینکه در ایجاد و راه اندازی مراکز نیکوکاری و تشکل های مردمی نیز موفق عمل نشده است ، افزود:  واقعیت این است که این مراکز به صورت شبکه ای با یکدیگر در ارتباط نیستند و نمی توانند از تجربیات یکدیگر در تدوام خدمت رسانی به محرومان جامعه استفاده کنند.

وی لازمه دستیابی به اهداف مورد نظر را داشتن آمار و اطلاعات جامع و اصولی دانست و با بیان اینکه مراکز دانشگاهی می توانند تقش مهمی در این زمینه ایفا کنند، گفـت: مراکز دانشگاهی می توانند با ارایه راهکار اصولی به مراکز تخصصی، مطالعاتی و پژوهشی، زمینه خدمت رساتی بیشتر به محرومان جامعه را فراهم کنند.

وی شمار جامعه هدف کمیته امداد امام خمینی (ره) در کشور را ۵/۵ میلیون نفر اعلام کرد.