به گزارش ایرنا؛ «علیرضا قاسمی فرزاد» روز پنجشنبه در جلسه مشترک شورای برنامه ریزی و توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان همدان با بیان اینکه دستگاهها نباید برنامههای عادی و روزمره خود را در قالب اقتصاد مقاومتی تعریف کنند، افزود: افزایش بهرهوری، ارتقای سطح تولید، افزایش صادرات و کاهش وابستگی به خارج از کشور از جمله مهمترین ویژگیهای طرح و پروژههای اقتصاد مقاومتی است.
وی درباره لایحه بودجه ۱۴۰۱ نیز، اظهار داشت: مدیران دستگاه های اجرایی و فرمانداران باید ضمن بررسی دقیق این لایحه، موارد و مباحثی که نیاز به انعکاس و پیگیری دارد را اعلام کنند.
استاندار همدان تصریح کرد: در این زمینه برخی از موارد این لایحه همچون سرفصلهای شهرستانی در خصوص مشخص کردن اعتبارات پروژه های ملی و استانی نیاز به پیگیری جدی دارد.
قاسمی فرزاد با تاکید بر پیگیری فروش اموال و املاک مازاد دولتی از مدیران دستگاه های اجرایی خواست که نسبت به فروش اموال مازاد دستگاه خود اقدام کنند چراکه در غیر اینصورت سازمان خصوصی سازی ورود کرده و در نهایت اعتبارات حاصل از فروش آن به استان برنمیگردد.
استاندار همدان خاطر نشان کرد: فرمانداران و مدیران کل دستگاه های اجرایی استان همدان در سه ماه باقیمانده از سال ۱۴۰۰ باید بر اساس برنامههای توسعهای استان کار و تلاش کنند و برای سال ۱۴۰۱ نیز به نحوی برنامه ریزی کنند که یک تحول چشمگیر و بنیادین در ماموریتهای سازمانی ایجاد شود.
قاسمی فرزاد با تاکید بر اینکه موضوعات و برنامه های سال ۱۴۰۱ نیز مبتنی بر رویکردهای توسعهای استان با جدیت پیگیری شود، بر افزایش میزان بهرهوری از پروژهها و استفاده بهینه از منابع آبی تاکید کرد.
استاندار همدان به ظرفیت های استان در زمینه کشت گلخانه ای اشاره کرد و گفت: در هدف گذاری سال آینده برای ایجاد شهرکهای گلخانهای در بخش دولتی و خصوصی، عددهای قابل قبولی باید ارائه شود.
قاسمی فرزاد افزود: سالانه ۳۶ میلیون متر مکعب ظرفیت تصفیه فاضلاب در استان همدان وجود دارد که این میزان پساب را باید با برنامه ریزی دقیق و موثر در حوزه صنعت و کشاورزی مورد استفاده قرار داد.
استاندار همدان گفت: با وجود مشکلات موجود و کم آبی باید آب مصرفی حوزه صنعت و کشاورزی بیشتر از محل پساب و آب های تصفیه شده باشد.
به گزارش ایرنا، در این جلسه ۶ دستور کار نشست آینده شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان نیز رای گیری و تصویب شد.
همچنین از مدیریت شرکت برق، شرکت آب و فاضلاب، استانداری، شرکت گاز و دانشگاه علوم پزشکی استان همدان نیز به دلیل مدیریت مصرف بهینه و کاهش مصرف برق با اهدای لوح تقدیر و تندیس تجلیل شد.