تعدادی از صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی مستقر شرکتهای صنعتی شهرستان مهریز به رغم وجود ظرفیت های خوب و رانندگان آماده به کار برای حمل بار به نقاط مختلف کشور در منطقه، حمل بار را به کامیونهای خارج از شهرستان واگذار میکنند.
بیش از ۲ هزار راننده به صورت مستقیم و بیش از هفت هزار نفر به صورت غیرمستقیم از طریق این شغل در منطقه امرار معاش میکنند و آنها سالانه همراه مردم و مسئولان در فعالیتهای مختلف اجتماعی و فرهنگی در کنار سایر مجموعهها حضوری فعال دارند .
در این خصوص سالهای اخیر بارها رانندگان سختکوش مهریز مطالبه برحق خود را مبنی بر واگذاری حمل بار به رانندگان بومی و در اولویت قراردادن آنها خواستار شدند ولی به رغم همه پیگیریها این مشکل همچنان به قوت خود باقی است و کاملا از آنها استفاده نمیشود.
۲۶ آذرماه در تقویم کشور به عنوان روز ملی حمل و نقل نامگذاری شد که فرصت خوبی است تا بار دیگر از تمامی تلاشگران این عرصه مهم در بخش اقتصادی قدردانی کرد و اهمیت موضوع و توجه به آنها را برای پیگیری و اقدام عاجل مطرح کنیم.
سالهای اخیر شاهد راهاندازی واحدهای متعدد تولیدی و صنعتی در مهریز هستیم که میتواند حمل بار خود را به اقصی نقاط کشور از طریق وسایل سنگین رانندگان بومی واگذار کند که تحقق آن به نفع صاحبان صنایع و زمینه دلگرمی و رونق اقتصادی منطقه است.
در این ارتباط تاکنون اخبار و گزارشهای متعددی و همچنین مطالبه رانندگان و مسئولان مختلف شهرستان برای کمک به این قشر و حل مشکل موجود و توجه به نیروهای بومی منعکس شد، امیدواریم بیش از گذشته نسبت به حل آن اقدام مناسب صورت گیرد.
بدون شک نقش رانندگان در کمک به توسعه کشور، رشد تولید و ایجاد اشتغال بسیار مهم و تعیین کننده است که باید مسئولان امر بیش از گذشته برای حل مشکل و رسیدگی به مطالبه آنها اقدام مناسب به عمل آورند که تحقق آن در عمل کمک به اقتصاد منطقه است .
۲۶ آذر روز ملی حمل و نقل ایران است و تعیین این روز به این مناسبت در سال ۱۳۷۶ به پیشنهاد وزارت راه و ترابری و برای آگاهسازی جامعه با نقش و جایگاه بخش حمل و نقل در اقتصاد ایران از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور صورت گرفت.
مرکز شهرستان مهریز با ۵۵ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و دارای پنج شهرک صنعتی و افزون بر چهار هزار نیرو در واحدهای تولیدی است .
مهریز شامل یک شهر و یک بخش مرکزی با پنج دهستان و ۴۶۷ آبادی است.