به گزارش ایرنا، سید قاسم موسوی شامگاه پنجشنبه در آیین تجلیل از داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان زنجان افزود: در بدو شیوع ویروس کرونا جوانان و داوطلبان هلال احمر استان همگام با دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاه ها برای مهار و ریشه کنی کرونا شبانه روز، بدون توقع و بی منت تلاش کردند.
وی یادآوری کرد: اعضای جوانان هلال احمر در طرح های آمران سلامت، تجهیز نقاهتگاهها، ناظران سلامت و طرح واکسیناسیون هموطنان از بدو شیوع کرونا تاکنون تلاش کرده اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: دست امدادگرانی را می بوسم که با کمترین امکانات در پایگاه های امداد و نجات جاده ای استان برای آسیب دیدگان ناشی از حوادث جاده ای و طبیعی خدمات ارائه می دهند.
سید قاسم موسوی ادامه داد: این امدادگران به ما کمک می کنند تا تیم پاسخ به حوادث هلال احمر در نخستین ساعت به بهترین شکل ممکن در حوادث حاضر شده و خدمات ارائه دهند.
وی تاکید کرد: دست تک تک خیرین، معتمدین و داوطلبان ریش سفید را می بوسم که هر کدام جایگاه رفیعی در جامعه دارند و برای احترام به هلال احمر و اصول هفتگانه این مجموعه که در دنیا می درخشد، دست هلال احمر را می گیرند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: داوطلبانی از پزشکان متخصص و فوق تخصص و یادگارهای هشت سال دفاع مقدس را در جمع خود داریم که هر کدام به نوعی در تحقق اهداف هلال احمر در تلاش بی منت هستند.
موسوی با بیان اینکه هلال احمر استان زنجان بیش از 12 هزار داوطلب دارد، افزود: طبق ماده 22 و هفت اساسنامه جمعیت هلال احمر خدمت در این نهاد افتخاری است و همه این تعداد داوطلبان در حوزه های امدادگران، جوانان و خیرین بر ما منت گذاشته و به نوعی خدمتگزار در هلال احمر هستند که براساس همین همکاری ها برنامه ها را عملیاتی می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: هلال احمر استان زنجان در سال های گذشته در امدادرسانی به هموطنان سیل زده در استان های لرستان، خوزستان، گلستان، مهار بیمای کرونا، در طرح های نذر آب استان های سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی از قبل حمایت های خیرین و داوطلبان هلال احمر خدمات خوبی ارائه دادیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان به اجرای طرح امداد و نجات زمستانی اشاره کرد و گفت: در این طرح حدود 400 نفر به صورت شبانه روزی برای آسیب دیدگان از حوادث جاده ای خدمات می دهند که از این تعداد 110 نفر از پرسنل هلال احمر و بقیه نیز از داوطلبان امدادگر و نجاتگری هستند که در کنار کم وکاستی ها بدون منت تلاش می کنند.
موسوی افزود: بر اساس ماده هفت اساسنامه هلال احمر همه داوطلبان از ارکان این مجموعه به شمار می روند و بیش از یک میلیارد داوطلب در دنیا به موسسات عام المنفعه و بشردوستانه کمک می کنند.
وی اضافه کرد: جمعیت های ملی صلیب سرخ و هلال احمر بیشترین داوطلب را توانسته اند جلب کنند و جمعیت جمهوری اسلامی ایران بیشتر از سایر جمعیت ها توانسته از این مهم منتفع شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان به شعار روز داوطلب"با هم توقف ناپذیریم" اشاره کرد و گفت: هلال احمر به لحاظ منابع مالی و انسانی محدودیت هایی دارد که با کمک داوطلبان برنامه ها را محقق می کنیم.
خدمات و فعالیت ها با اعتقاد و ایمان به خداوند متعال نتیجه بخش می شود
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان زنجان در ادامه این آیین به آیاتی از سوره نحل اشاره کرد و گفت: بدون استثناء هر شخصی چه زن و چه مرد کار خوبی را انجام دهد به حتم به لحاظ روحی زنده می شود و این یکی از زیبایی های کار داوطلبی در حوزه های حمایتی، مشارکتی، مهارتی و هدایتی است.
حجت الاسلام جواد نصیری با بیان اینکه در خدمت داوطلبان بودن افتخار بزرگی است، افزود: کارها و خدماتی که بشر انجام می دهد باید توام با ایمان و اعتقاد به خداوند متعال باشد چرا که این مهم نتیجه مطلوبی را به دنبال دارد.
وی اظهارداشت: خداوند پاداش برخی از فعالیت ها و خدمات را چندین برابر می کند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: خداوند به انسان نعمت هایی داده است که باید این داشته ها را بازگو کنیم و فقرا را از خود دور نکنیم.
در پایان این برنامه با حضور مسئولان از خیرین، داوطلبان در حوزه های مختلف با اهدای لوح و هدایا قدردانی شد.