به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاون امور تعاون این وزارتخانه در آیین امضای این تفاهم نامه گفت: با اجرای این تفاهم نامه، همدلی و همگرایی در بخش دولتی تعاون ایجاد می شود.
مهدی مسکنی، گفت: اساسا، مشکل اصلی تعاونی های سراسر کشور عدم همکاری است که با ایجاد همدلی، همگرایی و هم افزایی بین تعاونگران می توان به رشد و ثبات رسید.
معاون امور تعاون با اشاره به ظرفیت های بالقوه تعاونی های مصرف سراسر کشور«اسکاد، امکان و فرهنگیان» اظهار داشت: تعاونی های مصرف، نیازمند نوآوری و به روزشدن هستند.
مسکنی ادامه داد: یکپارچه سازی تعاونیهای مصرف با حفظ هویت مستقل، هدف جدی ما در دوره جدید است.
وی، با تاکید بر گستردگی تعاونی های مصرف در سراسر کشور بیان کرد: در حال حاضر ۳ هزار و ۵۰۰ تعاونی مصرف فعال در سراسر کشور وجود دارد که شامل ۵ هزار فروشگاه عرضه مستقیم کالا هستند.
مسکنی افزود: نگاه نوآورانه در بستر تعاونی ها، سبب تحول بخش تعاون می شود.
مسکنی تصریح کرد: بخش تعاون کشور با وجود ۲۴ هزار تعاونی فعال، می تواند نقش محوری در نظام توزیع کالا ایفا کند.
اسماعیل قادری فر ، رئیس سازمان تعاون روستایی ایران در این نشست گفت : امروز فرصت طلایی برای همکاری بین معاونت امور تعاون و سازمان تعاون روستایی ایران ایجاد شده است.
وی افزود: مرزهای سازمانی نباید موجب رویکرد جزیره ای شود.
قادری فر با اشاره به ظرفیت های تعاون در کشور بیان کرد: امروز سهم تعاون در دنیا ۳۰ الی ۴۰ درصد است که این حجم متاسفانه در ایران هنوز ۳ الی ۴ درصد است.
وی تصریح کرد: ماموریت اصلی ما در سازمان تعاون روستایی، بازنگری نوآورانه در بخش تعاون روستایی است .
رئیس سازمان روستایی خاطر نشان کرد : با رویکرود جهادی، فرهنگ تعاون به تعالی می رسد.