به گزارش ایرنا حجت الاسلام قاضی دزفولی در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه دزفول در مصلای امام علی (ع) این شهر تلاش دشمن برای تغییر باورها و محاسبات مردم و مسئولان را یادآور شد و افزود: جنگ روایتها با استفاده از ابزار رسانه از سوی دشمن به ملت ایران تحمیل شده است.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در دیدار با پرستاران به موضوع جنگ روایتها توجه ویژه داشتند که میتواند تلنگری برای جامعه باشد.
امام جمعه دزفول هدف دشمن از جنگ روایتها را تصویرسازی غلط از گذشته و نا امیدی ملت ایران از آینده دانست و گفت: اگر ما روایتها را نگوییم دشمن هرطور که بخواهد آنها را روایت میکند.
وی با بیان اینکه تقریبا هیچ خبر و تحلیلی در رسانههای دشمن از جمله بی بی سی بدون قرار گرفتن در پازل روایت منتشر نمیشود، افزود: این رسانهها به دنبال انعکاس حقیقت نیستند و ده ها روایت برای تحت تاثیر قرار دادن ذهن مردم ایران تولید می کنند.
حجتالاسلام قاضی دزفولی با بیان اینکه دشمن به دنبال سیاه نمایی ایران است، گفت: گاه حتی مدیران رسانهای هم فریب جنگ روایتهای دشمن را میخورند چه برسد به مردم عادی.
وی با اشاره به تلاش دشمن برای معرفی ایران به عنوان کشوری افسرده و سراسر عزا افزود: دشمن در جنگ نرم به دنبال تطهیر شاه پهلوی، معرفی ایران به عنوان عامل بحران در منطقه و جهان و اشتباه بودن تسخیر لانه جاسوسی است.
امام جمعه دزفول با اشاره به قطعنامه اخیر سازمان ملل علیه ایران با موضوع حقوق بشر با حمایت آمریکا، اسراییل، عربستان و دیگر کشورهای حامی آنها گفت: جنگ روایتها جنگی تمام عیار در حوزه جنگ نرم است از این رو مردم ایران باید آگاه باشند و هرچیزی را در فضای مجازی باور نکنند.
وی افزود: باید با مستندسازی درست و واقعی در راستای مقابله با این روایتها و بمباران عظیم رسانهای دشمن مقابله کنیم.
دستاوردهای نظام برای مقابله با جنگ نرم دشمن بیان شوند
حجتالاسلام قاضی دزفولی با تاکید بر لزوم بیان دستاوردهای نظام برای مقابله با جنگ نرم دشمن، اظهارداشت: پیشرفتهای ایران و اقتدار ایران اسلامی باید به صورت مستمر بیان شوند.
وی با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی خدمات نظام علاوه بر مطالبه گری افزود: خدمات ارائه شده به مناطق محروم و روستایی با قبل از انقلاب اسلامی قابل مقایسه نیست.
امام جمعه دزفول بیان کرد: جنگ تحمیلی دفاع از ناموس و کشورمان بوده و عزت، شرف و امنیت کنونی ما ناشی از همین دفاع مقدس بوده است.
وی آمریکا را منشا فساد در جهان دانست و افزود: این کشور به هر نقطهای ورود کرده خون ریزی و غارت رخ داده است.
حجتالاسلام قاضی دزفولی ادامه داد: همه مشکلات کشور ما به طاغوت و لیبرالها برمیگردد برای نمونه در زمان پهلوی بحرین از کشور جدا شد و این رژیم خیانتهای زیادی به ملت ایران کرد.
وی جریان برانداز را متشکل از افرادی وطن فروش و خائن دانست و اظهارداشت: برخی عنوان میکنند مردم اسراییل انسانهایی صلحطلب هستند حال آنکه هم دولت و هم مردم این رژیم به دلیل اشغال خاک فلسطین، غاصب هستند.
امام جمعه دزفول با بیان اینکه دشمن از فساد در کشور روایت سازی میکند و حتی در مواردی که قوه قضاییه برخورد کرده آن را بزرگنمایی میکند، گفت: اگر مسوولی خطایی میکند برای جلوگیری از سوء استفاده نیاز نیست در خطبهها گفته شود بلکه باید به صورت خصوصی به او گفته شود.
وی با تسلیت سالروز شهادت حضرت زهرا (س) گفت: امید است در ایام فاطمیه با معارف این حضرت بیشتر آشنا شویم چراکه تمام خوبیها در ایشان جمع شده اند.
حجتالاسلام قاضی دزفولی حضرت زهرا (س) را ساحتی هدایتگر برای تمام بشر دانست و افزود: ایام فاطمیه بهترین فرصت است تا خود را با سیره بی بی دوعالم همراه کنیم.
پیوند حوزه و دانشگاه کلید پیروزی انقلاب بود
امام جمعه دزفول با گرامیداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهارداشت: کلید موفقیت انقلاب اسلامی پیوند حوزه و دانشگاه بود و این وحدت میتواند پیشرفتهای فراوانی را برای مردم رقم بزند.
وی افزود: دشمن همواره به دنبال این است که حوزه و دانشگاه به هم پیوند نخورند و در جنگ نرم نیز این موضوع را دنبال میکند.
حجتالاسلام قاضی دزفولی تشکیل ستاد اقامه نماز شهرداری دزفول را یک اتفاق فرهنگی ارزنده از سوی شهردار دانست و گفت: این اقدام باید به الگویی برای سایر ادارات تبدیل شود.
وی برپایی نمایشگاه توانمندیهای بانوان روستایی دزفول را اقدامی ارزشمند دانست و اظهارداشت: اگر روستاییان اشتغال خوبی داشته باشند به شهرها مهاجرت نمیکنند.
امام جمعه دزفول افزود: مسوولان استان از این نمایشگاه بازدید کردند و انتظار میرود با دادن وامهای خوداشتغالی بخشی از جوانان و زنان بیکار ما را شاغل کنند.
وی با تاکید بر لزوم اهمیت دادن به حمل و نقل اظهارداشت: این حوزه باعث ایجاد اشتغال در منطقه میشود که باید به آن توجه کرد.
حجت الاسلام قاضی دزفولی در پایان با معرفی کتاب کشتی پهلو گرفته گفت: این کتاب در مورد زندگی حضرت زهرا (س) است و تاکنون بیش از ۵۰ دوره تجدید چاپ شده است.