به گزارش ایرنا از واشنگتن پست، مقامات ارشد بهداشت گروه هفت که متشکل از آمریکا، انگلیس، کانادا، ژاپن، آلمان، فرانسه، ایتالیا و اتحادیه اروپا هستند بر اهمیت دریافت واکسن های تقویت کننده و تاکید بر مداخلات غیردارویی (NPI) تاکید کرد.
بریتانیا که در حال حاضر ریاست این گروه را بر عهده دارد، اعلام کرد: وزرا که عمیقا از افزایش موارد مبتلایان نگران هستند، توافق کردند که این تحولات باید به عنوان بزرگترین تهدید فعلی برای سلامت عمومی جهانی در نظر گرفته شود و مهمتر از همیشه در زمینه نظارت و تبادل دادهها بایکدیگر همکاری نزدیکداشته باشند.
جو بایدن رییس جمهوری آمریکا نیز اخیراً با توجه به نزدیک شدن به زمستان نسبت به "بیماری شدید و مرگ آور" برای افراد واکسینه نشده هشدار داد.
تا کنون تنها سه سویه کووید که توسط مبادله ژن تولید شده اند، ثبت شده است. در عوض ویروس کووید-۱۹ بیشتر به جهشهای تصادفی برای تولید سویه های بیشتر متکی است.
اومیکرون در حال حاضر تنها دو هفته پس از مشاهده در انگلیس، در لندن مسلط شده است و کارشناسان تخمین میزنند که تا سال جدید میلادی اومیکرون سویه اصلی کووید در این کشور خواهد بود.
محققان آفریقای جنوبی در هفته های گذشته گونه ای جدید از ویروس کرونا را شناسایی کردند که با عنوان B.۱.۱.۵۲۹ شناخته میشود و دارای جهشهای چندگانه است.
سازمان جهانی بهداشت، این گونه جدید را به عنوان یک گونه نگران کننده معرفی و بر اساس ترتیب الفبای یونانی، آن را «اومیکرون» نامگذاری کرد. در حال حاضر اومیکرون در دستکم ۴۵ کشور جهان از جمله در آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، اسکاتلند، دانمارک، استرالیا، هنگ کنگ، کانادا، اتریش، ایتالیا، بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، سوئد، اسپانیا، آمریکا و آلمان تایید شده است.