به گزارش ایرنا، جلسه مدیریت بحران کهگیلویه روز شنبه با حضور دستگاهای خدمات رسان در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
در این جلسه فرماندار کهگیلویه مقابله با بحران را وظیه همه دستگاه ها دانست و گفت: هیج توجیهی از سوی نهادها در راستای عدم خدمات رسانی در بحران قابل قبول نیست.
دارا کریمی نژاد حضور مدیران در صحنه برای مقابله با بحران را ضروری دانست و اظهار داشت: حضور میدانی مدیران نقش مهمی در کاهش آسیب ها دارد.
وی خدمات رسانی همه دستگاه ها از دیشموک تا بخش مرکزی در مواقع بحرانی را ضروری دانست و بیان کرد: با توجه به اعلام هشدار مدیریت بحران کشور علاوه بر نهادهای خدمات رسان از ظرفیت رسانه ها و سازمانهای مردم نهاد برای آمادگی مردم باید استفاده کرد.
کریمی نژاد اضافه کرد: اکیپ های خدماتی نهادها برای کمک رسانی در مواقع بحرانی شبانه روزی در اداره فعال باشند.
رییس جمعیت هلال احمر کهگیلویه با اشاره به آماده باش همیشگی نیروی جمعیت هلال احمر برای مقابله با حوادث احتمالی گفت: این آمادگی تنها مربوط به این ایام بارندگی نیست و در طول تمام روزهای سال ما آمادگی لازم جهت پوشش هرگونه بحران یا حادثه را داریم.
سید عادل رهبریان بیان کرد: علاوه بر شماره تلفن ۱۱۲ در ایران تحت عنوان شماره ملی امداد و نجات شهروندان در شرایط اضطراری می توانند برای درخواست کمک با شماره ثابت ۳۲۲۶۳۸۰۰، در ۲۴ ساعت شبانه روز و هفت روز هفته تماس حاصل نمایند.
وی اضافه کرد: با توجه به مراجعه زیاد شهروندان مبنی بر وقوع حادثه و خسارت به منزل و اسباب و وسایل و ایجاد مشکلات زیاد برای جمعیت هلال احمر، لذا انتظار داریم نیروی انتظامی حتما از محل حادثه بازدید و طبق بازدید انجام شده صورتجلسه را تنظیم کند.
در این جلسه ادارات شهرداری، راهداری، آب و فاضلای و شرکت برق علاوه بر آمادگی کامل بر حضور میدانی خود برای خدمات رسانی تاکید داشتند.
میزان بارندگی سامانه بارشی که از دیروز وارد جو استان شده تاکنون بصورت متعادل بوده ولی یه گفته مسوولان هواشناسی استان میزان بارش های شنبه عصر، یکشنبه و سه شنبه از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود و از این رو دستگاه های دولتی باید آمادگی لازم را داشته باشند.
سال زراعی جاری چند سامانه بارشی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد و بارش باران تا حدود ۱۲۵ میلیمتر در برخی از نقاط شهرستان کهگیلویه را در پی داشت.
کهگیلویه و بویراحمد پس از گیلان دومین استان پربارش ایران در بلندمدت به شمار می رود.
میانگین بارش ها در سال زراعی بصورت بلند مدت در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۵۴۰ میلیمتر است.
بارش سال زراعی گذشته (۱۳۹۹-۱۴۰۰) بیش از ۵۳۴ میلیمتر ثبت شده بود.