میرصادق جامعی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال تحصیلی جاری، طرح مدرسه خوانا در ۱۵ درصد مدارس ابتدایی استان به تعداد ۴۹۲ مدرسه اجرا می شود.
وی ادامه داد: چهار هزار وو ۶۸۰ معلم دوره ابتدایی استان مجری این طرح خواهند بود و بیش از ۱۳۸ هزار دانش آموز استان مخاطب طرح هستند.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی اظهار داشت: بسته تحولی شامل مجموعهای از برنامهها، فعالیتها و اقدامات منسجم و یکپارچه منبعث از راهکارها و برنامه زیرنظامهای ششگانه سند تحول است که قابلیت تحقق اهداف عملیاتی و چرخشهای تحول آفرین را دارد.
وی بیان کرد: این بسته ها زمینه ساز تربیت متوازن تمام ساحتی دانش آموزان، برای پاسخگویی به نیازها و مسائل اساسی نظام تعلیم وتربیت رسمی عمومی در مدت زمان معین است.
جامعی گفت: در تدوین بستههای اجرایی تحولی، شاخصهای هفتگانه تحول آفرین بودن، تحقق پذیر بودن، شوق انگیز بودن، سنجش پذیر بودن، زود بازده بودن، فراگیر بودن و مدرسه محور بودن مورد توجه بوده است.
وی افزود: انتظار می رود مهارت های نوشتن، خواندن، صحبت کردن و گوش کردن را که از اهداف طرح مدرسه خوانا است، در رفتار دانش آموزان محقق شود و تربیت دانش آموزانی با اعتماد به نفس بالا از نتایج اجرای این طرح باشد.
به گزارش ایرنا بسته تحولی خوانا (خواندن، نوشتن و تقویت مهارتهای زندگی) تلفیق مهارتهای زندگی شامل ادب، جرات ورزی و مسوولیت پذیری در مهارتهای پایه خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبتکردن است.
از مجموع ۳۰۰ هزار دانش آموز پایه ابتدایی آذربایجان غربی ۱۳۸هزار نفر در این طرح حضور دارند.