به گزارش ایرنا؛ مدیرخدمات پرستاری مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) در آیین افتتاح این مرکز گفت: بیماران زیادی وجود دارند که مبتلا به زخم های مزمن شامل زخم فشاری، زخم دیابتی، زخم های عروقی و زخم های سرطانی هستند که کیفیت زندگی آنها را تحت تاثیر قرار داده و منجر به عوارضی مانند قطع پا، عفونت سیستمیک، بستری در بیمارستان و حتی مرگ برای آنها شده است.
«کامران وفایی» افزود: متاسفانه مرکز سرپایی دولتی که بتواند به این بیماران ارایه خدمت دهد در کرمانشاه وجود ندارد، بنابرین خیلی از این بیماران دچار عوارض می شوند.
وی اظهار داشت: خوشبختانه با موافقت و حمایت ریاست و معاونت توسعه مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)، مرکز تخصصی پیشگیری و مراقبت از زخم در این بیمارستان دایر شده است.
مدیر خدمات پرستاری بیمارستان امام رضا (ع) گفت: این مرکز با بهره گیری از کادر مجرب شامل پزشکان متخصص عفونی، جراحی، داخلی، غدد، پوست، تغذیه و پرستاران متخصص زخم آماده ارایه خدمت به مردم است.
به گزارش ایرنا، مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) بزرگترین، مجهزترین و مدرنترین مرکز آموزشی درمانی و تحقیقاتی منطقه غرب و شمال غرب کشور است که در ۱۵ بهمن ۱۳۸۴ به طور رسمی به بهرهبرداری رسید.
این مجتمع بیمارستانی کار خود را با ۵۱۵ تخت شروع کرد و اکنون با وجود ۷۱۴ تخت مصوب، دارای ۸۴۰ تخت فعال است.
اکنون ۲ هزار و ۵۰۰ نفر شامل فوق تخصص، متخصص، پرستار، ماما و سایر پرسنل در بخش های مختلف در این بیمارستان به صورت شبانه روزی در راستای ارایه خدمات به مردم تلاش می کنند.
بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی اکنون در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که مجتمع امام رضا یکی از بزرگترین بیمارستان های استان و منطقه غرب کشور است.
هماکنون یک هزار و ۴۷۷ بیمار کرونایی در مراکز درمانی کرمانشاه بستری هستند و مجموع جانباختگان استان هم از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۱۶۳ نفر رسیده است.