«کیوان خاصی» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا، ظهور سویه جدید کووید۱۹ موسوم به اُومیکرون را یکی از چالشهای بهداشتی جهان دانست و افزود: متخصصان و اهل فن بر تزریق واکسن و استفاده از ماسک، حفظ فاصله گذاری اجتماعی و شستن مرتب دستها تاکید دارند، همچنین برای قطع زنجیره بیماری، شناسایی افراد مبتلا و قرنطینه آنها ضروری است.
وی اضافه کرد: همچنین در کنار علایمی که پیشتر برای ابتلا به کووید ۱۹ مطرح میشود، به تازگی دانشمندان کشف کردند که خارش گلو، سرفه خشک، خستگی شدید، درد عضلانی ملایم و تعریق شبانه علایم دیگر سویه اُمیکرون است.
مدیر گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اصولی که برای پیشگیری بیماری کرونا باید رعایت کنیم هیچ ارتباطی به نوع آن ندارد، بلکه حساسیت ما را افزایش می دهد.
وی افزود: برای بیشتر رعایت کردن اصول بهداشتی و دیگر اقدامات لازم برای حفظ سلامتی خویش و اطرافیان خود و صرف نظر از اینکه ما با چه نوعی از کرونا رو به رو هستیم باید نسبت به تزریق واکسن نوبت اول و دوم و دُز یادآور (سه دُز در حال حاضر)، رعایت اصول بهداشتی و دیگر توصیه های لازم اقدام کنیم.
به گزارش ایرنا، تاکنون ۸۷/۸ درصد از جمعیت هدف استان کرمانشاه، دُز اول و ۷۲/۸ درصد نیز نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
قصرشیرین با ۹۶/۱ درصد، دالاهو با ۹۴/۸ درصد و سرپل ذهاب با ۹۴/۷ درصد بیشترین درصد واکسیناسیون را در میان شهرستانهای استان داشته اند و شهرستان صحنه با ۸۰/۳ درصد در صدر شهرستانها از نظر دریافت دُز دوم واکسن قرار دارد.
هماکنون ۱۲۱ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی این استان بستری هستند که از این تعداد ۴۷ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری شدهاند و حال پنج نفر آنها وخیم است.
مجموع جانباختگان استان کرمانشاه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۹۱۶ نفر رسیده است.