به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «علیرضا مهاجر» در هشتاد و هفتمین جلسه کمیته فنی گندم، میزان مصرف کودهای فسفاته و پتاسه را کمتر از میزان توصیه شده عنوان کرد و افزود: همه مدیران، کارشناسان و محققان باید حداکثر تلاش خود را برای افزایش مصرف این کودها و بهینه کردن مصرف کودهای شیمیایی در محصولات زراعی انجام دهند.
معاون امور زراعی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: با توجه به تلاش انجام شده و تامین کودهای فسفاته و پتاسه و ارسال بخشنامه و دستورالعملهای فنی مورد نیاز، سازمانهای جهاد کشاورزی نسبت به توزیع و مصرف بهینه کودهای شیمیایی اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، به تازگی «حمید رسولی» مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی اعلام کرد: در نخستین سال اجرای طرح کشت قراردادی گندم در کشور، کودهای مورد نیاز ۱۷ استان توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تامین و تحویل شبکه توزیع شده است.
شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در هفت استان خوزستان، فارس، گلستان، بوشهر، هرمزگان، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان نسبت به تامین کودهای یارانهای مورد نیاز کشاورزان مشمول طرح کشت قراردادی در وسعت ۲۵۰ هزار هکتار اقدام کرده است و کودهای موصوف بهتدریج از طریق شبکه بزرگ کارگزاران این شرکت در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
علاوه بر استانهای یاد شده، شرکت خدمات حمایتی نسبت به تامین کودهای یارانهای مورد نیاز کشاورزان مشمول کشت قراردادی با سازمان تعاون روستایی در ۱۰ استان دیگر نیز اقدام و کودهای مورد نیاز آنها را تامین کرد.
بر اساس بررسیهای موسسه تحقیقات خاک و آب، نیاز کودی خاکهای کشاورزی کشور ۳۳۰ کیلوگرم در هر هکتار است.
طبق آمارها در سال ۹۹، نزدیک به ۲ میلیون تن کود اوره توسط وزارت جهاد کشاورزی توزیع شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۳۰۰ هزار تن افزایش داشته است.
همچنین سالیانه تا ۶۰۰ هزار تن انواع کودهای فسفاته و پتاسه نیز تامین و توزیع میشود.