تهران- ایرنا- رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: برای مقابله با این پدیده مجرمانه در شاخص‌های مختلف از جمله سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت نیازمند پژوهش هستیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، سردار علی مویدی خرم آبادی روز دوشنبه در اختتامیه دومین جشنواره علمی و پژوهشی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه در این آیین اهدافی را دنبال می کنیم که باید به آن برسیم، اظهار داشت: از سال ۹۹ اولین نشست علمی برگزار شد که آغازی برای ادامه مسیر جدیدی بود و امروز گام دوم با کیفیت بیشتر در حد مطلوب برداشته شده است.
وی با بیان اینکه از آغاز شکل گیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید اقدامات بر اساس پژوهشی انجام می شد، تصریح کرد: ستاد یک عقل کل از مجموع ۲۶ دستگاه است که رسیدن به اهداف آن تنها از مسیر دانش و معرفت امکان‌پذیر می شود.
مویدی خاطرنشان کرد: وقتی یک مساله در جامعه و کشور تبدیل به معضل می شود، برای رسیدن به راهکارهای حل آن، ستاد تشکیل می شود تا با راهبری دستگاه ها بتواند سیاست‌گذاری، برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت را به درستی انجام دهد.
وی با بیان اینکه برای تغییر مسیر مقابله، نیازمند خلاقیت و فکر جدید هستیم، تاکید کرد: این مهم با اقدامات سطحی به نتیجه نمی رسد بلکه حرکت جدیدی برای جلوگیری از این پدیده باید بر مبنای تفکر شکل بگیرد تا بتوانیم پاسخگوی این معضل و جرم مافیایی باشیم که حوزه های مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را درگیر خود کرده است.
رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: تنها راه برون رفت از این معضل کشور استفاده از اندیشه صاحب نظران و تمرکز بر این بستر است تا بعد از ۲۰ سال از آغاز فعالیت با اندیشیدن بتوانیم مشکلات را از سر راه برداریم.
وی با تاکید بر اینکه پدیده قاچاق، جهانی است، اظهار داشت: تفاوت ایران با کشورهای دیگر در این موضوع توطئه و مسائل سیاسی و اقتصادی از سوی تحریم کنندگان است که تجارت را تحت تاثیر قرار می دهد و موجب ایجاد موانع برای اقتصاد می شود.
مویدی تاکید کرد: حلقه مفقوده دستیابی به لایحه های پنهان پدیده قاچاق کالا و ارز در دوران فعالیت این ستاد، پژوهش است که امروز با استفاده از آن می توانیم به نتایج دلخواه دست یابیم.