حسن پارسی پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه رشد اقتصادی با توجه به ظرفیت های هر منطقه و پتانسیل های هر شهرستان محقق خواهد شد اظهار داشت: به طور مثال اسفراین شهرستان صنعتی استان و مانه و سملقان شهرستان کشاورزی استان است که توسعه و رونق اقتصادی در آن مطابق با ظرفیت های همان منطقه هدف گذاری شده است.
وی در بخش دیگر سخنان خود از تشکیل صندوق پیشرفت و عدالت در استان ها گفت: پیشنهاد شده است تا ۲۰ هزار میلیارد ریال به صندوق در هر استان اختصاص یابد که این منابع کمک خوبی به رشد سرمایه گذاری در استان ها و نیز رونق فعالیت بخش خصوصی است.
وی اظهار داشت: اختیارات لازم در زمینه مصرف منابع این صندوق در لایحه بودجه به استان ها داده شده است به طوری که مازاد درآمد در استان ها به کشور بازنمی گردد و مستقیم در صندوق پیشرفت و عدالت قرار می گیرد به طور مثال درآمدهای حاصل از فروش اموال مازاد به این صندوق باز می گردد همچنین درآمد از محل بهره بردای از معادن هم در اختیار استان ها است که مستقیم در صندوق قرار خواهد گرفت.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: محل مصرف منابع هم به وسیله اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه اتفاق می افتد.
پارسی پور افزود: ریاست این صندوق با استاندار و دبیری با سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ها بوده و اعضای آن اعضای شورای برنامه ریزی و توسعه استان ها هستند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: منابع این صندوق با تصمیم استان، می تواند برای تامین زیرساخت های بخش خصوصی هم هزینه شود.
استان ۸۶۳ هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.