محمود سیجانی روزچهارشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در همین رابطه از ابتدای سالجاری تا پایان آبانماه سالجاری، تعداد ۱۰۱ مورد مجوز معافیت گمرکی ماشینآلات به ارزش یکهزار و ۳۴۱ میلیارد ریال برای واردات ماشین آلات جدید با تکنولوژی بالا در قم صادر شدهاست.
وی افزود: با استفاده از این امکان، ظرفیت فعالیت خط تولید واحدهای صنعتی استان افزایش یافته و سطح بهرهوری کار بالا میرود، به همین دلیل نوسازی تجهیزات مورد استفاده در واحدهای تولیدی، همواره به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار سازمان صنعت، معدن و تجارت قم است.
وی ادامه داد: ماشینآلات قدیمی مورد استفاده در واحدهای صنعتی علاوه بر محدودیت در زمینه تولید و بالا بردن هزینههای آن، سطح رقابت پذیری محصولات تولید شده در بازارهای داخلی و بینالمللی را نیز کاهش میدهد.
سیجانی گفت: حمایت از صنعتگران استان درقالب تسهیل فرآیندهای مرتبط با صدور مجوزهای لازم برای واردات تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز واحدهای صنعتی فعال در قم، از جمله اقدامهای مهم برای افزایش سطح تولید و اشتغال در این بخش مهم اقتصادی استان است.
وی تاکید کرد: هر گونه سرمایهگذاری درحوزه نوسازی تجهیزات مورد استفاده در واحدهای صنعتی استان با ارتقا کمی و کیفی محصولات تولید شده، موجب افزایش درآمد بهرهبرداران و ایجاد فرصتهای شغلی جدید در بخش صنعت قم است.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۸۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شدهاست.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.