کوهسار رسولیتبار روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه حدود ۵۰ درصد این پروژه انجام شده است، اظهار داشت: این میزان اعتبار برای اصلاح و بهسازی شبکه برق روستاهای مورد نظر در طرح بهارستان، کافی نیست و برای اتمام آن در مجموع یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی با بیان اینکه در کنار اصلاح روشنایی و تیرهای برق این روستاها، شبکه برق نیز به کابل خود نگهدار تبدیل میشود، اضافه کرد: این طرح در همه شهرستان های استان انجام می شود و بیشترین آن مربوط به سنندج با ۷۰ روستا است.
مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق کردستان یادآور شد: کامیاران اولین شهرستانی است که طرح بهارستان و اصلاح و بهسازی شبکه برق آن به طور کامل انجام شده است و این کار در بقیه شهرستان ها هم به تدریج اجرا میشود.
رسولیتبار با اشاره به وجود پنج هزار و ۸۰۰ کیلومتر فشار ضعیف برق در استان، ادامه داد: تاکنون از این رقم، حدود سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر آن اصلاح، بهسازی و به کابل خود نگهدار تبدیل شده است.
وی تبدیل شبکه فشار ضعیف برق را در پایداری آن در مقابل حوادث به ویژه باد شدید بسیار موثر دانست و افزود: ضریب امنیتی بالا، کاهش تلفات، تامین برق پایدار، نوسازی شبکه، بهبود مبلمان شهری و روستایی، طول عمر طولانی شبکه (۳۰ تا ۴۰ سال) کاهش سرقت و جمع آوری انشعابات غیرمجاز از جمله مزیتهای اصلاح شبکه ضعیف برق است.
در حال حاضر ۷۰۰ هزار مشترک در بخشهای مختلف اداری، خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی از خدمات شرکت برق کردستان بهرهمند هستند.