به گزارش روز دوشنبه ایرنا، سردار حسین رحیمی در حاشیه پنجمین مرحله از طرح اقتدار در جمع خبرنگاران افزود: این طرح با همکاری پلیس امنیت و اطلاعات عمومی و پلیس فتا به مرحله اجرا درآمد.
وی ادامه داد: در این طرح ۳۱ نفر از اراذل و اوباش که اقدامات شرارتآمیز داشتند و ۸۰ نفر دیگر نیز که عربده کشی میکردند و باعث ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان شده بودند دستگیر شدند.
رحیمی با اشاره به دستگیری ۱۷ نفر از اراذل و اوباش که اقدام به خرید و فروش سلاح میکردند، بیان کرد: ۱۹ نفر از اراذل اوباش که اقلام ممنوعه میفروختند نیز در این طرح توسط پلیس دستگیر شدند.
رئیس پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه شرکتهای انتظام بخش تنها مراکز رسمی هستند که کار حفاظت و مراقبت را انجام میدهند گفت: در تهران ۱۵۰ شرکت انتظام با مجوز پلیس در حال فعالیت است.
وی در ادامه با بیان اینکه چیزی به نام بادیگارد (محافظ شخصی) نداریم، خاطرنشان کرد: اخیرا یک نفر اقدام به این کار کرده که به آن فرد تذکر و با محافظانی که با آن شخص بودند برخورد شد.
رحیمی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه آیا موسسات انتظامبخش میتوانند بادیگارد استخدام کنند، گفت: کسانی که نیاز به حفاظت دارند باید به این موسسهها مراجعه کنند.
رئیس پلیس پایتخت افزود: ۱۱ نفر از گردانندگان سایتهای قمار و ۱۹۱ نفر از کسانی که در این اقدامات مجرمانه شراکت داشتند دستگیر شدند.
رحیمی با بیان اینکه ۲۰ سرشبکه که در فصای مجازی به کارهای مجرمانه اقدام میکردند دستگیر شدند، اظهار کرد: به کسانی که به شکلهای مختلف اقدام به نگهداری و حمل سلاح گرم و سرد میکنند هشدار میدهیم و بدانند پلیس بدون اغماض با آنها برخورد میکند.
وی گفت: با رانندگان خودروهایی که با دور دور کردن، مزاحمتهای خیابایی ایجاد می کنند برخورد و در این طرح ۱۸۶ خودرو توقیف که از این تعداد ۸۶ خودرو اقدام به مزاحمت نوامیس کرده بودند که علاوه بر توقیف خودرو با آنها برخورد قضایی خواهد شد.
رئیس پلیس تهران بزرگ افزود: مهمترین اولویت ما برخورد با رفتارهای اوباشگرانه در فضای مجازی است؛ در این طرح که ۴۸ نفر گرداننده این سایتها بودند و بیش از ۶ میلیون دنبال کننده داشتند، دستگیر شدند.
وی گفت: در این طرح، باند هفت نفره فروش اقلام دارویی شناسایی و بیش از ۵۰۰ هزار قلم داروی کمیاب سرطانی و تاریخ گذشته از آنها کشف شد.
رحیمی با هشدار به کسانی که «رمز عبور» خود را در اختیار دیگران قرار میدهند، گفت: در این طرح یک باند ۲ نفر با ۱۲۰ شاکی دستگیر شدند که با هک یا در اختیار داشتن رمز دیگران اقدام به کلاهبرداری میکردند.
وی گفت: ۴۰ نفر از مبلغین قماربازی، اجاره دهندگان کارتهای بانکی بودند که شناسایی و دستگیر شدند؛ ارزش مالی این متهمین بیش از ۸۰ میلیارد تومان بوده و در فضای مجازی بیش از ۹ میلیون دنبال کننده داشتند.
رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: ۱۰ نفر از متهمان در حوزه رمز ارز دستگیر و بیش از ۲۰ میلیارد تومان پول مردم از آنها استرداد شد.
وی در خصوص برخورد پلیس با بازیگران و ورزشکاران که در پیچ اینستاگرام خود اقدام به انتشار برخی مطالب و عکسهای شخصیشان میکنند، گفت: بازیگران و ورزشکاران الگو جوانان هستند که باید نسبت به سایر اقشار بیشترین مراقبت را داشته باشند.