کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مجموعه‌های دانشگاهی، علمی و فناوری استان در راستای کمک به رفع مسایل و حل مشکلات جامعه بیش از گذشته به کار گرفته می شود و گام‌های ارزشمندی در مسیر ایفای نقش مسوولیت اجتماعی برداشته خواهد شد.

به گزارش ایرنا، دکتر «محمدنبی احمدی» عصر سه‌شنبه در دیدار با روسای سازمان جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، با اشاره به آمار بالای دانش آموخته‌گان جویای کار در استان افزود: در راستای بهبود فضای کسب و کار، جلوگیری از هدررفت منابع، ارتقاء توانمندی‌ مهارت‌های شغلی و حرفه‌ای دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی باید «مهارت‌آموزی» و «مهارت‌افزایی» رسالت مهم دانشگاه‌ها باشد و دانشگاه رازی نیز در این راستا حرکت می‌کند.

وی بر هم‌افزایی ظرفیت‌های موجود دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری استان تأکید کرد و گفت: معاونت «فناوری و نوآوری» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بستر بسیار مناسبی برای هم افزایی و همکاری حداکثری دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها با عناصر زیست بوم نوآوری و فناوری خواهد بود.

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه، بر انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک تأکید کرد و گفت: همکاری فی‌ما بین دانشگاه رازی، جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری استان کرمانشاه راهگشای رفع بسیاری از مسایل و مشکلات جامعه خواهد شد.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه نیز در این نشست گفت: باید الگوی مناسبی برای ترغیب دانش آموخته گان دانشگاهی برای فعالیت در واحدهای فناوری تعریف شود.

دکتر «بهرام بادکو» با اشاره به استقرار واحدهای فناور و دانش‌بنیان در برج فناوری استان کرمانشاه، افزود: استقرار اجزای اکوسیستم فناوری در برج فناوری، افزایش عملکرد آن‌ها را در پی دارد و یکی از کارکردهای مهم این برج است.

او گفت: همچنین ساختارهای زیست ‌بوم فناوری استان شامل مراکز نوآوری،شتاب ‌دهنده‌ها و واحدهای R&D صنایع بزرگ در این برج مستقر می‌شوند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با تأکید بر ضرورت افزایش همکاری‌های مشترک علمی و فناوری در بین مراکز آموزش عالی و پارک علم و فناوری ابراز امیدواری کرد: راه‌اندازی برج فناوری موجب بالندگی و هم‌افزایی زیست‌بوم فناوری استان شود.

بادکو همچنین به معرفی بخش‌های مختلف سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه، پتانسیل‌ها و قابلیت‌های علمی این مجموعه پرداخت و افزود: نیروی انسانی متخصص و باتجربه از مهم‌ترین ظرفیت‌ها محسوب می‌شود که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.

در این جلسه پیرامون مسایل مختلف آموزش عالی و حوزه علم و فناوری، راه‌های تقویت همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری در مراکز آموزش عالی بحث و تبادل نظر شد.

معرفی خدمات جهاد دانشگاهی، گروه جامعه‌شناسی و گروه مطالعات راهبردی، ضرورت توسعه آموزش‌های کاربردی، مهارت‌افزایی و توجه به اشتغال دانش‌آموختگان، معرفی واحدهای فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان، تأکید برتشکیل کمیته مشترک همکاری و انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری، صندوق حمایت از پژوهشگران زاگرس و ضرورت تبادل اساتید متخصص از مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در این نشست بود.  

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا با بیش از یکصد هزار دانشجو در بخش‌های دولتی و غیردولتی است.