ادهم کرد زابلی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه گستره هر یک از این زمینهای چمن مصنوعی یکهزار و ۳۵۰ مترمربع است، اظهارداشت: تاکنون ۱۷۷ زمین چمن مصنوعی در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به اهمیت خانه های ورزش روستایی افزود: خانههای ورزش روستایی با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی، توسعه ورزش روستایی و پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در روستاها با مشارکت فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی، ستاد مبارزه بامواد مخدر و وزارت ورزش و جوانان کشور ساخته و تجهیز میشوند.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون ۳۲۷ خانه ورزش روستایی در روستاهای سراسر استان راه اندازی شده و ۲۲ مورد دیگر تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید.
وی اظهارداشت: هم اینک ۱۳۴ سالن چندمنظوره ورزشی، ۹ استادیوم فوتبال، ۱۲ استخر شنا و سه جاده سلامت در سیستان و بلوچستان موجود و در حال بهرهبرداری است.
کرد افزود: برای توسعه فضای ورزشی در سیستان و بلوچستان و افزایش سرانه فضای ورزشی ساخت خانه کبدی و کشتی در زابل و سالن ۴۵۰۰ نفری در زاهدان شروع شده و تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
وی تاکید کرد: هماینک هفت ورزشگاه فوتبال، ۱۸ سالن چند منظوره ورزشی، یک استخر شنا، ۲ جاده سلامت و ۱۱ سالن تخصصی شامل سالن کبدی ۴۵۰۰ نفری، کشتی زابل ،۲۰۰۰ نفری چابهار، کشتی زاهدان، ۱۷شهریور زاهدان و ۶ رشته ورزشی و همچنین۲۰ خانه جوان، پنج گود زورخانه در سراسر استان در حال احداث است.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود در شهرستانهای سراسر استان بویژه مناطق بکر و سواحل زیبا در چابهار و کنارک نیاز به زمینهای استاندار ورزشهای ساحلی نیاز دارد تا قهرمان ملی کشف و شکوفا شوند.
وی افزود: جهش چشمگیر پروژه های حوزه ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان با حمایت های وزارت ورزش و جوانان، مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، استانداری، سازمان برنامه و بودجه، فرمانداران، و سایر مجموعه ها باعث شده تا فضاهای ورزشی قابل توجهی برای ورزشکاران و جوانان شمال تا جنوب استان فراهم شود.