اردبیل - ایرنا - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اردبیل گفت: این سازمان پروسه صدور مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای تولیدی و صنعتی استان را در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهد.

به گزارش ایرنا ، رامین صادقی روز پنجشنبه در نشست با رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل اظهارکرد: به این موضوع بویژه در مورد شرکت‌های فناور مراکز رشد استان توجه بیشتری خواهد شد.

وی از جهاد دانشگاهی به عنوان یکی از نهادهای عمومی غیردولتی موفق کشور یاد کرد و افزود: برای حضور جوانان و پژوهشگران در میدان علم و تحقیق باید بسترهای مناسب و حمایت‌های لازم فراهم شود تا آنان بتوانند بدون دغدغه برای کاربردی کردن ایده‌های خود تلاش کنند.

وی گفت: راه‌اندازی مراکز رشد گیاهان دارویی، نوآوری و شکوفایی و درمان ناباروری توسط جهاد دانشگاهی استان قابل تقدیر می‌باشد چرا که با این کار مشکلات و مسائل قشر عظیمی از مردم بویژه در حوزه درمانی و تحقیقاتی را حل کرده است.

صادقی خواستار ارتباط بیشتر جهاد دانشگاهی با اصناف استان شد و افزود: این ارتباط و ارائه خدمات آموزشی مورد نیاز این بخش می‌تواند ضمن رفع نیازهای آموزشی به شکوفایی این بخش کمک کند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل هم در این نشست با بیان این‌که حرکت در خلاءهای موجود استان از اولویت‌ها کاری این نهاد است، گفت: برای کمک به بخش کشاورزی و تولید محصول با ارزش افزوده بالا، خط تولید نشاسته حفاری توسط این واحد و با همکاری پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی طراحی شد که در مرحله افتتاح قرار دارد.

مهران اوچی اردبیلی ادامه داد: ظرفیت سالانه این پایلوت در فاز اول ۵۰۰ تن و اشتغال‌زایی مستقیم آن ۱۰ نفر و اشتغال‌زایی غیرمستقیم آن ۱۰۰ نفر است.

وی در زمینه فعالیت‌های مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز گفت: برای افزایش میزان باروری و موفقیت درمان در ۲ سال گذشته ۶ خدمت پزشکی به خدمات ارائه‌ای این مرکز افزوده شده و تجهیزات و نیروی انسانی آن ارتقا یافته است.

وی راه‌اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی و همچنین مرکز رشد را در راستای ایجاد بستر مناسب برای فعالیت جوانان و محققان دانست و افزود: در این ۲ مرکز تمام امکانات لازم برای انجام تحقیق و مطالعه در زمینه گیاهان دارویی فراهم شده است و مشاوره‌های لازم ارائه می‌شود.

معاون فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل هم به استقرار ۱۸ شرکت فناور و یک هسته پژوهشی با ۳۴ ایده در این مرکز اشاره و کسب مقام برتر بین المللی، ملی و استانی، برگزاری ۲۰ رویداد کارآفرینی و ۲۵ کارگاه آموزشی، تبدیل ۲ واحد فناور به شرکت دانش بنیان و یک واحد فناور به شرکت خلاق ، تولید ۶ محصول فناورانه و ثبت ۱۴ اختراع را از مهم‌ترین اقدامات مرکز رشد ذکرکرد.

مهران محمدی افزود: استخراج مواد اولیه و کمک به تولید دارو از گیاهان دارویی استان ، بسترسازی برای تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی و ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، ایجاد فضای لازم جهت گسترش و رشد واحدهای کوچک و متوسط دانش‌مدار و فناور و تولید و توسعه محصولات و فرآیندهای فناوری قابل عرضه به بازار و کمک به رونق اقتصادی محلی از ماموریت‌های این مرکز است.