تهران - ایرنا - رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی، گفت: حرکت مردم ایران در ۹ دی تجلی ولایت مداری، دشمن شناسی، بصیرت، همبستگی ملی و یک واکنش عاشورایی بود که همه محاسبات و ارزوهای دشمن را در هم ریخت و عظمت ملت ایران به نمایش گذاشته شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی‌محمد نایینی، پیش از خطبه‌های نماز جمعه سوم دی ماه تهران در مصلای امام خمینی (ره) با اشاره به قرار گرفتن در آستانه هفته بصیرت، اظهار داشت: هفته بصیرت یادآور یکی از یوم الله‌های مهم تاریخ‌ساز ملت ایران است و حماسه ۹ دی در سال ۸۸ همزمان با دومین سالگرد شهادت سردار دل‌ها سیدالشهدای جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی است.

وی افزود: سوم دی ماه آغاز حدود ۱۰۰ شبانه روز نبرد پیچیده و سرنوشت ساز رزمندگان اسلام در شرق بصره در عملیات کربلای ۴ در دوران دفاع مقدس است که در ۳ دی ۶۵ آغاز و در کربلای ۵ در فروردین سال بعد ادامه یافت. نبردهای شرق بصره بویژه کربلای ۵ شب‌های قدر دفاع مقدس بود، رزمندان و شهیدان دفاع مقدس توانستند موازنه جنگ را به نفع جمهوری اسلامی ایران تغییر دهند. 

رئیس ستاد بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای تمامی عرصه‌ها، اظهار داشت: زنده نگه داشتن حماسه ۹ دی حقیقتا ابتکار الهی و حکیمانه مقام معظم رهبری بود تا با گذشت زمان این حماسه تاریخی دستخوش فراموشی و تحریف نشود. 

نایینی گفت: روزهای سال به طور طبیعی یکسان هستند شکل گیری اراده‌ها و مجاهدت‌های تاریخ‌ساز یک روز را متمایز و الهام بخش می‌کند. حرکت مردم ایران در ۹ دی تجلی ولایت مداری، دشمن شناسی، بصیرت، همبستگی ملی و یک واکشن عاشورایی بود. ۹ دی همه محاسبات و آرزوهای دشمن را در هم ریخت، عظمت ملت ایران به نمایش گذاشته شد. ۹ دی نشان داد اگر دشمنان فتنه‌ای را آغاز کنند با هدایت رهبر معظم انقلاب خاتمه دهنده آن ملت ایران خواهد بود.

وی افزود: اگر با جنگ نرم و تحریف و دروغ و غبارآلودکردن فضا و سکوت نخبگان فضا تیره و تار شود باز ملت ایران با تشخیص درست و به لحظه به صحنه می‌آیند. اگر تحریم کنند باز ملت ایران پیروز خواهند بود، مردم ایران هیچ کار آنها را بدون پاسخ نمی‌گذارند، نور خدا هرگز در این سرزمین اسلامی خاموش نخواهد شد.

نایینی گفت: عده‌ای سعی می‌کنند با تحریف، فتنه ۸۸ را به یک حادثه عادی سیاسی، دعوای انتخاباتی، سوء تفاهم و بد اخلاقی سیاسی تنزل دهند و با این روایت‌های مخدوش و تحریف شده می‌خواهند عظمت کار مردم را در ۹ دی به یک راهپیمایی حکومتی و در طرفداری از یک کاندیدای خاص تقلیل دهند.

وی ادامه داد: اگر فتنه درست روایت نشود جریان فتنه با توجیه و انکار آن با عملیات روانی و تحریف و دروغ روایت‌های خود را انتقال خواهد داد و به تعبیر مقام معظم رهبری جای حق و باطل و ظالم و مظلوم عوض خواهد شد، به همین جهت به دست گرفتن روایت فتنه ۸۸ و حماسه ۹ دی یک کار انقلابی، جهادی و از مصادیق جهاد روایت و تبیین است. 

رییس ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی، ادامه داد: امروز جنگ روایت، تحریف و جنگ شناختی به عنوان یکی از ابعاد جنگ نرم بسیار جدی است، مهمات این جنگ تولید محتوا و راه مقابله با آن بدست گرفتن روایت حوادث مهم تاریخی از طریق رسانه‌های نوظهور است، این جنگ برای درهم شکستن اراده‌ها و ناامید کردن مردم است، این جنگ عناصر مقاومت و ایستادگی مکتب امام، شهید سلمانی و دفاع مقدس و همه حوادث مهم تاریخی که شالوده قدرت هستند را هدف قرار داده است.

نایینی افزود: فتنه ۸۸ براساس اعتراف سران کشورهای غربی، اسناد معتبر، فتن‌ ای از پیش طراحی شده، کاملا آمریکایی و صهیونیستی بود، مدیریت فتنه در خارج از کشور، رهبران میدانی و پیاده نظام‌های آن از داخل یار گیری شده بود، فتنه ۸۸ از جنگ هشت ساله خطرناک‌تر بود زیرا دشمن همه هویت ملت ایران را نشانه رفت، دستاوردهای ملت ایران از جمله مردم سالاری و انتخابات سالم و متقن را به بهانه تقلب دروغین خواستند قربانی کنند، فتنه ۸۸ به تعبیر رهبری جنگ احزاب بود، همه گروه‌های معاند و معارض آمدند، غربی‌ها تمام داشته‌ها و سرمایه‌های خود را برای فروپاشی نظام به میدان آوردند.

وی گفت: کانون‌های تفکر غربی، سرویس‌های اطلاعاتی، سفارتخانه‌ها و رسانه‌های غربی همه در صحنه بودند، ۹ دی به ما می‌گوید در برابر پیچیده‌ترین و قوی‌ترین فتنه‌ها و توطئه‌ها با قاطعیت و بصیرت و ولایت مداری می‌توان ایستاد، هدایت کنندگان داخلی فتنه با برافراشتن پرچم امام با میراث ایشان یعنی انقلاب اسلامی و ولایت فقیه در افتادند ولی به سرعت مردم از آنها فاصله گرفتند و قدرت‌های بزرگ و دنباله‌دار داخلی آن‌ها را در گورستان تاریخ دفن کردند. 

نایینی گفت: فتنه ۸۸ نه تنها شیرینی انتخابات تاریخی ۲۲ خرداد را به کام ملت تلخ و دشمن را برای براندازی امیدوار کرد، همچنین عامل تحریم‌های همه جانبه غرب شد، ملت ایران همچنان از پیامدهای تلخ آن رنج می‌برند، متاسفانه آزمون تلخی برای برخی از نخبگان کشور شد، برخی نتوانستند صحنه را درست تشخیص دهند، برخی با لجاجت، هوای نفس و عافیت طلبی با جریان فتنه همراهی کردند. مدیریت حکیمانه و مقتدرانه رهبری در مهار فتنه و آشکار سازی ابعاد آن در جامعه نقش اول و بی‌بدیل را در خلق حماسه ۹ دی و باطل کردن فتنه داشت.

وی افزود: احساسی که در ۹ دی به جریان افتاد با روح عاشورایی در آمیخته شد، وقتی عاشور و امام حسین (ع) مطرح شد، مردم به سرعت به صحنه آمدند، واکنش مردم سریع و به موقع و عاشورایی دربرگیرنده همه سلایق و اقشار و برای دفاع کامل از اسلام و عاشورا و انقلاب و مقابله کامل با همه داشته‌های جبهه باطل بود، این واکنش در ۱۳ استان کشور در هفتم و هشتم دی و در سراسر کشور در ۹ دی با حضور بیش از ۴۰ میلیون نفر جمعیت کشور و حضور همه کسانی که در انتخابات ۲۲ خرداد به کاندیداهای مختلف رای داده بودند، انجام شد. 

نایینی گفت: پیام حماسه ۹ دی به مسئولان کشور این است که ملت ایران سرمایه صبور و صادق و پای کار نظام هستند، این ملت در تمام عرصه‌ها در خط مقدم فداکاری بوده، این ملت را باید شناخت و قدر خدمت به آنها را باید دانست. 

وی ادامه داد: ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با هدف تبیین فتنه ۸۸ و حماسه ۹ دی و عمق بخشی به آن، به دست گرفتن روایت، مردمی کردن مناسبت و طراوت بخشیدن آن در سراسر کشور و از حدود دوماه با تبادل نظر با دستگاه‌ها و نهادها و فعلان مردمی و با رویکرد جهاد روایت و تبیین برنامه‌هایی را در سراسر کشور پیش بینی کرده است که در کنفرانس خبری اوایل هفته آینده به آن پرداخته خواهد شد.

نایینی گفت: تولید محتوا برای روایت‌گری، سازماندهی و اعزام سخنرانان، نشست‌های تبیینی، انتشار صدها آثار ادبی، هنری، پژوهشی، سیر نمایشگاهی، تولیدات رسانه‌ای از جمله فعالیت‌های ستاد و فعالان مردمی بزرگداشت حماسه ۹ دی است، در همه استان‌ها و شهرستان‌ها یک برنامه تجمع عمومی با رعایت دستور العمل‌های بهداشتی ویژه بزرگداشت حماسه ۹ دی پیش بینی شده است. روز پنجشنبه ۹ دی ساعت ۱۴:۳۰ همچنین در میدان امام حسین(ع) شاهد حضور پرشور مردم تهران خواهیم بود.